Ράκος η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι της έγραψε ο Απόστολος Μαντής στο facebook

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πώς προσπαθεί ο σύζυγος της, Απόστολος Μαντής, να τη στηρίξει;

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι τις τελευταίες μέρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου περνά δύσκολα. Από τη μια η απομόνωση της στη Βουλή, ο χλευασμός από τους συναδέλφους της βουλευτές -ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ- και από την άλλη η πληροφορίες για «άδειασμα» από τον Τσίπρα με τη μορφή παραίτησης ή πρότασης μομφής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς νιώθει οτι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Καθημερινά νιώθει οτι μειώνονται οι (πολιτικοί) υποστηρικτές της όλο και περισσότερο. Και το χειρότερο είναι οτι ο σύζυγος της, Απόστολος Μαντής, δεν μπορεί να είναι δίπλα της να τη στηρίξει, καθώς ταξιδεύει στα πλοία.

Για αυτό και ο Απόστολος Μαντής προσπαθεί να στηρίξει τη σύζυγό του Ζωή Κωνσταντοπούλου με πολύ τρυφερά λόγια μέσω του Facebook.

Γράφει ο Απόστολος Μαντής: «Θυμάσαι το 2004 τι σου είχα πει; Μην απογοητευτείς ποτέ… Θα είμαι δίπλα σου για πάντα σε ό,τι και αν σου φέρει η ζωή… Be strong..!». Το μήνυμα, μάλιστα, συνοδεύεται από τη φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού με το γαμήλιο φιλί, η οποία αναρτήθηκε ξανά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Απόστολος Μαντής έίναι ένας από τους ελάχιστους υποστηρικτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου και σίγουρα ο πιο πιστός και ενθουσιώδης. Μπορεί η πρόεδρος της Βουλής να βλέπει τις μετοχές της δημοτικότητάς της στον ΣΥΡΙΖΑ να πέφτουν κατακόρυφα, έχει, όμως, την παρηγοριά ότι ο σύζυγός της, Απόστολος Μαντής, εξακολουθεί να τη στηρίζει σε όλες τις πολιτικές επιλογές της με κάθε τρόπο. Μάλιστα από τα δηλητηριώδη σχόλιά του και τις αναρτήσεις στη σελίδα του στο Facebook δεν ξεφεύγει κανείς. Ούτε ο Σόιμπλε, ούτε οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Τι κι αν η σύζυγός του ασπάστηκε θερμά τον Αλέξη, δίνοντάς του μάλιστα και ένα φιλί στο μάγουλο, προτού φυσικά η ίδια καταψηφίσει τη συμφωνία για το μνημόνιο.

Η σιγή ασυρμάτου από πλευράς του συζύγου της κράτησε μόλις λίγες ημέρες, αν όχι ώρες. Μετά τη δημοσιοποίηση των προσβλητικών αναφορών του μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook κατά των αρχηγών των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τάσσονται υπέρ της συμφωνίας, αλλά και τη στοχοποίηση μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων, ο ναυτικός στο επάγγελμα κ. Μαντής ανέκρουσε πρύμναν διαγράφοντας μεμιάς τις εν λόγω αναρτήσεις. Μετά από λίγες ημέρες, όμως, επανήλθε δριμύτερος. Ως πιστός σύζυγος θεώρησε εαυτόν υποχρεωμένο να στηρίξει τη σύζυγό του, η οποία δέχεται έντονα πυρά από συναδέλφους της για τη συμπεριφορά της απέναντί τους, η οποία φτάνει στα όρια του κοινοβουλευτικού bullying όπως την κατηγορούν.

Κάθε βράδυ που ο Απόστολος Μαντής τελειώνει τη βάρδιά του στο πλοίο με το οποίο ταξιδεύει, ανοίγει τον υπολογιστή του και γράφει στο Facebook. Πριν από περίπου είκοσι ημέρες είχε σβήσει όλες τις φωτογραφίες του καθώς και εκείνες της συζύγου του, ακόμη και εκείνη με το παθιασμένο φιλί από τον γάμο τους που κοσμούσε το εξώφυλλό του, βάζοντας άλλες με τραγουδιστές και συγκροτήματα ροκ και heavy metal μουσικής. Πιθανόν να θέλησε να μπερδέψει τους δημοσιογράφους που ανακάλυψαν τον λογαριασμό του στο Facebook. Εξάλλου ο ίδιος δέχεται τα αιτήματα φιλίας που προέρχονται μόνο από ανθρώπους που τους γνωρίζει προσωπικά και τους εμπιστεύεται, όπως φαίνεται από τη μικρή δεξαμενή των περίπου 200 διαδικτυακών φίλων του.

Η φωτογραφία με το γαμήλιο φιλί αναρτήθηκε ξανά την περασμένη Δευτέρα, με τον ίδιο να τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα: «Θυμάσαι το 2004 τι σου είχα πει? Μην απογοητευτείς ποτέ… Θα είμαι δίπλα σου για πάντα σε ότι και αν σου φέρει η ζωή… Be strong..!». Και στη συνέχεια ο σύζυγος της κυρίας Κωνσταντοπούλου απασφάλισε εναντίον όσων επιτίθενται στην πρόεδρο της Βουλής. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνει ότι «υπάρχει πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου». Ο σύζυγός της σχολιάζει: «Υπάρχει πρόβλημα γιατί κύριε… Μήπως γιατί μέσα από την επιτροπή έβγαλε το χρέος παράνομο? Μήπως γιατί ξεκίνησε πάλι την επιτροπή για τη Siemens? Μήπως γιατί ξεκίνησε την επιτροπή με τα μνημόνια? Μήπως γιατί κατέθεσε στον εισαγγελέα τη δικογραφία για τα υποβρύχια του Βενιζέλου? Μήπως γιατί την ενδιαφέρει η διερεύνηση της υπόθεσης Proton Bank?».

Ο Απόστολος Μαντής μπορεί να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, όμως δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να έχει χάσει τη δουλειά του. Οπως σημειώνεται στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία εργάζεται τον απέλυσε, καθώς ήταν ενοχλημένη από τα υβριστικά σχόλια που ανάρτησε στο Facebook κατά του πρωθυπουργού και των βουλευτών. Ο κ. Μαντής δεν τα σχολίασε, δεν τα επιβεβαίωσε, ούτε τα διέψευσε.

Δείτε τη μεταμφίεση του Τάκη Ζαχαράτου σε Ζωή Κωνσταντοπούλου που ξεκαρδίζει και αν τολμάτε δείτε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με μαγιό στις διακοπές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.