Πώς ήταν στα νιάτα της η Κριστίν Λαγκάρντ. Αγνώριστη

Πώς ήταν στα νιάτα της η Κριστίν Λαγκάρντ; Δείτε τις φωτογραφίες της Κριστίν Λαγκάρντ.

Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι 60 ετών, έχει ένα βαρύ βιογραφικό και διορίστηκε επικεφαλής στο ΔΝΤ όταν ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορήθηκε για τον βιασμό της καμαριερας Ναφισατού Ντιαλό στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για την Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία κάποτε ήταν μια νέα γυναίκα, που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει αλλάξει αρκετά με την πάροδο του χρόνου.

Η Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαλουέτ, γεννήθηκε το 1956 στη Νορμανδία της Γαλλίας με γονείς τον καθηγητή Αγγλικών Ρομπέρ Λαλουέτ και την καθηγήτρια Νικόλ Λαλουέτ.

Η μικρή Κριστίν Λαγκάρντ ως έφηβη υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στη συγχρονική κολύμβηση και αφού αποφοίτησε από το Λύκειο της Χάβρης (1974) την επέλεξαν ως υπότροφο στο κολλέγιο κοριτσιών Holton-Arms School που λειτουργεί στη Βηθεσδά του Μέριλαντ (ΗΠΑ).

Μετά ακολούθησαν και άλλες σπουδές στη Γαλλία (Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες), αλλά στο μεταξύ «κάποιοι» είχαν τοποθετήσει τη μικρούλα Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαλουέτ και στο γραφείο του Γουίλιαμ Κοέν στο Καπιτώλιο (ο Κοέν υπήρξε υπουργός Άμυνας ΗΠΑ στην κυβέρνηση Κλίντον 1997-2001 και διηύθυνε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και στο Κόσοβο).

Το Holton-Arms School διαθέτει τρόπους να προωθεί τις σπουδάστριές του σε σημαντικές θέσεις του κυβερνητικού μηχανισμού των ΗΠΑ, έχοντας στις τάξεις του συμβουλίου του ανθρώπους, όπως ο Τζόελ Μπρένερ, που υπήρξε σύμβουλος και επιθεωρητής Εθνικής Ασφάλειας και Πληροφοριών και διόρισε πολλές αποφοίτους στη CIA, στο FBI και στα υπουργεία Άμυνας, Οικονομικών, Ενέργειας και Εμπορίου.

Η νεαρή Κριστίν Μαντλέν Οντέτ από τη Γαλλία προσελήφθη και από την μεγάλη διεθνή νομική εταιρεία Baker & McKenzie του Σικάγου (3.800 δικηγόροι σε 69 γραφεία σε 42 διαφορετικές χώρες και κέρδη 2,27 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011) και σύντομα η Κριστίν (2004) έγινε συνεταίρος και πρόεδρος της διεθνούς εκτελεστικής επιτροπής της νομικής εταιρείας με έδρα το Παρίσι.

Η πανίσχυρη πλέον απόφοιτος του Holton-Arms School έγινε υπουργός Εμπορίου της Γαλλίας (2005-2007), υπουργός Γεωργίας και Αλιείας (2007) στην κυβέρνηση του Φρανσουά Φιγιόν και λίγο μετά ο Νικολά Σαρκοζί την όρισε υπουργό Οικονομικών, Βιομηχανίας και Απασχόλησης.

Η πολιτικός Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαλουέτ ήταν πλέον γνωστή ως Κριστίν Λαγκάρντ καθώς είχε διατηρήσει το επώνυμο του πρώτου συζύγου της (από την εποχή του Σικάγου), του Γουίλφριντ Λάγκαρντ, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο αγόρια (παντρεύτηκαν το 1982 και χώρισαν το 1992), ενώ είχε ξαναπαντρευτεί και με τον Βρετανό επιχειρηματία Ίχραν Γκίλμουρ.

Η Κριστίν Λαγκάρντ σήμερα ζεί με τον κορσικανικής καταγωγής Χαβιέ Τζιοκαντί από τη Μασσαλία, με τον οποίο είχαν σχέσεις από φοιτητές.

Δείτε πώς ήταν στα νιάτα της η Κριστίν Λαγκάρντ:

Δείτε τα καυτά φιλιά της Άνγκελα Μέρκελ σε πισίνα και την Άνγκελα Μέρκελ στα λουτρά της Αφροδίτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.