Δημοσκοπήσεις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015: Τα κρυφά γκάλοπ που έχει ο Τσίπρας

Tι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015;

Κλείδωσαν οι εκλογές-εξπρές για τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, με τον Αλέξη Τσίπρα να “πετάει το μπαλάκι” για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο στον ελληνικό λαό, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας.

Όπως προκύπτει από τις μυστικές δημοσκοπήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να έχει προβάδισμα και για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2015.

Από την άλλη πλευρά, οι ΑΝΕΛ φαίνεται πως μετά βίας φθάνουν το ποσοστό του 3% με το κόμμα να εμφανίζει “σημάδια” φθοράς, ενώ εικάζεται πως ίσως κατέβουν μαζί με Σύριζα στις εκλογές και ο Καμμένος στο Επικρατείας.

Ταυτόχρονα και όπως παρουσιάζουν οι εν λόγω δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με ισχυρά ποσοστά εμφανίζονται και τα κόμματα των Λαφαζάνη και Λεβέντη.

Σημειώνεται, πως ιδίως το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη θα εμφανίζει ακόμη υψηλότερα ποσοστά όσο η ΝΔ δεν θα μπορεί να απορροφήσει τη φθορά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Είναι γεγονός, πως μετά την ανάληψη της Προεδρίας της ΝΔ από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το κόμμα δεν εμφανίζει άνοδο ως προς τα ποσοστά του, γεγονός, που γεννά ερωτηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος εμφανίζεται με μονοψήφια ποσοστά -της τάξεως του 6% έναντι του 46% του Αλέξη Τσίπρα- σε ερωτήματα των δημοσκοπήσεων και συγκεκριμένα της εταιρείας Market Research, σχετικά με την καταλληλότητά του ως Πρωθυπουργός.

Τέλος, σε πτωτική τροχιά βρίσκονται, σύμφωνα με τις κρυφές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τόσο το Ποτάμι όσο και το ΠΑΣΟΚ, με το τελευταίο να κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Βουλής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές και πώς μπλοκάρεται η διερευνητική εντολή στη Χρυσή Αυγή για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.