Δημοσκόπηση Εκλογές Σεπτεμβρίου ανατρέπει τα δεδομένα: Πόσο παίρνει η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη

Ποια είναι τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου; Διαβάστε πόσο παίρνει η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη.

Ανησυχία για τις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις διαρρέει το περιβάλλον Τσίπρα προκειμένου να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους.

Με βάση πληροφορίες από το Μαξίμου, οι κρυφές δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να κυμαίνεται οριακά γύρω από το 30%. Το ποσοστό αυτό κάνει δύσκολη την ύπαρξη μιας αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Στενος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «το ποσοστό στις δημοσκοπήσεις που μπορεί να αποσπάσει η Λαϊκή Ενότητα ενδεχομένως να ξεπεράσει και το 7%».

Το ανεξάρτητο πολιτικό σχηματισμό, με την ονομασία «Λαϊκή Ενότητα», συγκρότησαν 25 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, και οι οποίοι πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα και άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ανακοίνωσαν με επιστολή τους προς το Προεδρείο της Βουλής 25 διαφωνούντες βουλευτές.

Το όνομα του νέου κοινοβουλευτικού σχήματος που συγκροτείται είναι «Λαϊκή Ενότητα», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές και πώς μπλοκάρεται η διερευνητική εντολή στη Χρυσή Αυγή για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.