Δημοσκόπηση Bild Εκλογές 2015: Πονοκέφαλος ΣΥΡΙΖΑ, πόσο παίρνουν ΝΔ και Λαϊκή Ενότητα

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Bild για τις εκλογές 2015;

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ μακριά από τον στόχο της αυτοδυναμίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Bild για τις εκλογές 2015.

Η δημοσκόπηση για τις εκλογές 2015, που δίνει στη δημοσιότητα η γερμανική εφημερίδα δείχνει ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει σήμερα ποσοστό που δεν ξεπερνά το 28%. Στις τελευταίες εκλογές, τον Ιανουάριο του 2015, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανερχόταν στο 36%.

Η δεύτερη ισχυρότερη εκλογική δύναμη, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, παίρνει ποσοστό 25%.

Τα ποσοστά αυτά έχουν κάνει την καρέκλα του Αλέξη Τσίπρα να τρίζει, γεγονός, που δεν θα τον αφήσει ανεπηρέαστο ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει η Bild το κόμμα «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη παίρνει ποσοστό 8%. Τα εν λόγω ποσοστά δίνουν αέρα αισιοδοξίας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το επιτελείο του, οι οποίοι δείχνουν τα “δόντια” τους στον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε πόσο παίρνουν Λεβέντης, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ στη δημοσκόπηση Bild και τι λένε όλες τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.