Διαρροές για δημοσκόπηση βόμβα που ανατρέπει το σκηνικό: Πόσο παίρνουν Λαφαζάνης, Λεβέντης

Τι δείχνει δημοσκόπηση που φέρονται να έχουν στη διάθεση τους γνωστοί επιχειρηματικοί κύκλοι;

Το κόμμα του Λαφαζάνη φέρεται να έχει μεγάλη δυναμική από το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΟΧΙ πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα (που κατά πάσα πιθανότητα θα λέγεται ΕΑΜ), σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν στην διάθεσή τους μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Το ποσοστό του φέρεται να ξεπερνά το 15%.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πρόσφατα έδωσε το παρόν σε σύναξη μέρους του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου στην οποία συμμετείχε και ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Οι στοχευμένες διαρροές, αμφιβόλου εγγυρότητας, δίνουν αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο εγχείρημα ένα ποσοστό 12-14%.

Εκπληξη προκαλούν τα ποσοστά του Βασίλη Λεβέντη. Η Ενωση Κεντρώων είναι στο 5,5% και συνεχίζει ανοδικά. Η Τελεία του Γκλέτσου στο 2,5%. Τα δύο αυτά κόμματα, όσο πέφτει η ΝΔ, θα ανεβαίνουν. Οσο για την ΝΔ βρίσκεται στο 14% με τάσεις να πάει ως τις εκλογές στο 4%!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 22% με διαλυτικές τάσεις μια και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόμμα του ο Βαρουφάκης. Σε πτωτική πορεία το ΠΟΤΑΜΙ, δύσκολα θα μπει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε πότε θα γίνουν οι εκλογές 2015 και τι δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.