Η γυναίκα-μονόκερος αφαιρεί το «κέρατο» μετά από 8 χρόνια [video]

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Κίνα έγινε γνωστή ως «γυναίκα-μονόκερος», εξαιτίας ενός εξογκώματος που εμφανίστηκε στο κεφάλι της.

Η 87χρονη Liang Xiuzhen από χωριό Guiyan ύστερα από 8 χρόνια αποφάσισε να αφαιρέσει το κέρατο, για το οποίο τα ειδησεογραφικά πρακτορεία πληροφορήθηκαν από τον γιο της.

«Η μητέρα μου παραπονιόταν για αυτό το εξόγκωμα που όλο και αυξανόταν στο κεφάλι της και της προκαλούσε φαγούρα», λέει ο Wang Chaojun, γιος Xiuzhen και προσθέτει: «Βρήκαμε τρόπους να καταπολεμήσουμε τη φαγούρα, χρησιμοποιώντας την κινεζική ιατρική».

Πριν από 2 χρόνια, το «κέρατο» έμοιαζε με ένα μικρό δάχτυλο και τότε η ηλικιωμένη γυναίκα από την Κίνα το έσπασε. Αυτό, ωστόσο, αναπτύχθηκε ξανά με γρήγορο ρυθμό και πλέον έχει μήκος 12.95 εκατοστά.

Οι ιατροί διέγνωσαν την ανάπτυξη ενός κερατινοείδη όγκου του δέρματος, ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά.

«Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη και η εγχείρηση είναι σε μια ευαίσθητη περιοχή. Δεν είμαι σίγουρος πως πρέπει να υποβληθεί σε αυτή», αναφέρει ο γιος της 80χρονης, αποκαλύπτοντας τους δισταγμούς της οικογένειας.

Η Liang Xiuzhen φαίνεται πως θα υποβληθεί στην εγχείρηση και θα απελευθερωθεί από το «κέρατο», που την ταλαιπωρεί.

https://www.youtube.com/watch?v=rPc-ZBSw-TI

Δείτε πως έγινε νεαρός που έπαιρνε θηλυκές ορμόνες για 14 μήνες και πώς λύθηκε το μυστήριο με το χαμόγελο της Μόνα Λίζα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.