Σάλος με άρθρο για τον καρκίνο που αποδόθηκε στη Νατάσα Καραμανλή

Κομφούζιο επικράτησε στο διαδίκτυο από άρθρο για τον καρκίνο που λανθασμένα αποδόθηκε στη σύζυγο του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Καραμανλή.

Η παραφιλολογία για την περιπέτεια της Νατάσας Καραμανλή με τον καρκίνο είναι γνωστή, φαίνεται όμως οτι ακόμα το θέμα προκαλεί ενδιαφέρον.

Πρόσφατα, το γνωστό blog tromaktiko αναδημοσίευσε παλιότερο άρθρο για τον καρκίνο από γνωστή ιστοσελίδα, αποδίδοντας το στη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού, Νατάσα Καραμανλή.

Στην πραγματικότητα όμως, συγγραφέας του άρθρου ήταν η Νατάσσα Καραμανλή, γνωστή κειμενογράφος στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα βραβευθείσα από τον εκδοτικό όμιλο Ψυχογιού.

Η συγγραφέας του άρθρου, Νατάσσα Καραμανλή, συνέταξε σχετική επιστολή με την οποία ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Διαβάστε την επιστολή της Νατάσσας Καραμανλή προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

Ονομάζομαι Νατάσσα Καραμανλή, (με δυο σίγμα όπως βλέπετε), δεν ανήκω στην γνωστή οικογένεια και είμαι συγγραφέας.

Στη συνεργασία μου με ηλεκτρονικό μαγκαζίνο (…) στις 6/6/2015, έγραψα ένα άρθρο αναφορικά με τον καρκίνο. Η ιστορία αυτή είχε για ηρωίδα της την Χριστινα, ένα πρόσωπο κοντινό σε εμένα και περιγράφει την καθημερινή μάχη της αλλά και το πείσμα της έναντι του καρκίνου.

Μια ιστορία θα μου πείτε, μπορεί να αφορά πολλούς να είναι κοινή για κάποιους, ή να εμπνεύσει χιλιάδες άλλους. Η συγκεκριμένη πάντως δεν αφορούσε στην γνωστή κα Νατάσα Καραμανλή, ούτε καν στην γράφουσα Νατάσσα Καραμανλή.

Από χθες βρίσκεται αναρτημένη σε πολλά sites και με λάθος τρόπο. Δίχως αναφορά της αρχικής πηγής και δίχως την άδεια τη δική μου και του συντάκτη της Φυλλάδας.

Κάτω από τους πηχαίους τίτλους «σοκ» και «η συγκινητική επιστολή της Νατάσας» και τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την γνωστή κα Νατάσα Καραμανλή, ο κόσμος θλίβεται και συμπονά για μια ιστορία που δεν ανήκει ουσιαστικά σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στον δημιουργό αυτής.

Προς αποφυγήν λοιπόν, οποιονδήποτε παρεξηγημένων μηνυμάτων και καταστάσεων, παρακαλώ να αναφέρεστε στην ιστορία, όπως απαιτούν και προβλέπουν οι κανόνες δεοντολογίας.

Με σεβασμό από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Φιλικά,
Νατάσσα Καραμανλή

Διαβάστε πώς ξεκίνησε ο ντόρος με το φερόμενο άρθρο της Νατάσας Καραμανλή για τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.