“Κλείδωσαν” οι τηλεοπτικές μάχες: Ποιοι θα βρεθούν απέναντι τελικά

Ποιοι θα βρίσκονται απέναντι από Λιάγκα, Μενεγάκη, Σπυροπούλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Μπορεί να είναι ακόμα καλοκαίρι αλλά ο κύβος ερρίφθη για τις τηλεοπτικές εκπομπές της επόμενης σεζόν.

Στην πρωινή ζώνη η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, όπου στη παρέα τους δεν θα έχουν τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά τη Μαρία Ηλιάκη, και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, που ανέλαβε το νέο πρωινό του Mega.

Στις θέσεις τους παραμένουν η Βίκυ Παγιατάκη και η Τέτα Καμπουρέλη, ενώ οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την Ντορέττα αναζητούνται.

Όσο για το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη θα έχει απέναντί της τη Ναταλία Γερμανού με το μαγκαζίνο «Namaste» στο E.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και η Ναταλία έχει να δώσει «αγώνα». Στο πλευρό της Γερμανού θα βρεθούν η Χριστίνα Μουστάκα, η Ελενα Ασημακοπούλου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ενώ συνεργάτης της εκπομπής θα είναι και ο Νίκος Γκάνος. Η παραγωγή αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο για το πάνελ, στο οποίο δεν έχουν καταλήξει.

Αλλαγές θα έχει η «Ελένη» μετά τις αποχωρήσεις της Αντωνίας Καλλιμούκου και της Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα είναι της Αλέκας Καμηλά, όμως δεν έχει κλείσει ακόμα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στη απογευματινή ζώνη και θα την βλέπουμε από τις 16.00 έως τις 18.45 στο E. Θα παρουσιάζει μια εκπομπή σαν το «Αξίζει να το δεις» του ΑΝΤ1 με κοινωνικά και reality στοιχεία. Απέναντί της, στον Alpha, θα έχει την Κατερίνα Καινούργιου. Πολλοί έχουν κάνει δοκιμαστικά, ωστόσο η τελική επιλογή θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου. Στην ίδια ζώνη θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 εκπομπή με τους Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και στο star θα προβάλλεται η «ΦΜ Live».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, το Σαββατοκύριακο η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει με το «Πρωινό Σου-Κου» στον ΑΝΤ1, ενώ το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι άκρως ανανεωμένο και κανονικά θα συνεχίσει και το «Στα καλά καθούμενα» στο E.

Διαβάστε τι θα δείτε στη νέα σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ποιο τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αυτιάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.