Miley Cyrus: Γιατί η Nicki Minaj την αποκάλεσε «σκύλα» στα MTV Music Awards [video]

Γιατί η Nicki Minaj αποκάλεσε «σκύλα» την Miley Cyrus στα MTV Music Awards;

Μία αμήχανη στιγμή προέκυψε μετά τη βράβευση της Nicki Minaj, όταν η εκρηκτική σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το βραβείο της για το καλύτερο hip hop video και να εκφωνήσει την καθιερωμένη ομιλία

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η τελετή απονομής των βραβείων Video Music Awards του MTV με παρουσιάστρια την Miley Cyrus που έλαβε χώρα χτες το βράδυ στο Λος Άντζελες όμως δεν έλειψαν και τα απρόοπτα που δημιούργησαν αμηχανία τόσο στο κοινό όσο και στους διοργανωτές.

Μία τέτοια αμήχανη στιγμή προέκυψε μετά τη βράβευση της Nicki Minaj, όταν η εκρηκτική σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το βραβείο της για το καλύτερο hip hop video και να εκφωνήσει την καθιερωμένη ομιλία.

Προς το τέλος του ευχαριστήριου λόγου της και με ύφος αρκετά εριστικό, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε την εξής ατάκα, κοιτώντας τη Miley Cyrus που στεκόταν σε μία διαφορετική σκηνή της πελώριας αίθουσας: «Και τώρα, ας ασχοληθούμε λίγο με τη σκύλα που μίλησε για μένα στον τύπο τις προάλλες. Μάιλι, τι τρέχει με την περίπτωσή σου;».

Η γνήσια έκφραση έκπληξης που σχηματίστηκε στο πρόσωπο της Miley Cyrus αλλά και της παρουσιάστριας των βραβείων που ήταν πίσω από τη Minaj θα μπορούσαν να πείσουν και τον πιο καχύποπτο θεατή ότι η επίθεση δεν ήταν σκηνοθετημένη.

Εξάλλου, όσοι παρακολουθούν την καριέρα των δύο γυναικών γνωρίζουν ότι η Miley Cyrus κατέκρινε πρόσφατα σε μία συνέντευξη τη στάση της Minaj σε μία αντιπαράθεση που είχε με την Taylor Swift, αποκαλώντας την «εγωίστρια».

Βέβαια, το «κακό παιδί» της pop, η Miley Cyrus, δεν θα ήταν δυνατό να αφήσει αυτήν την πρόκληση χωρίς απάντηση. «Όλοι στον ίδιο κλάδο δουλεύουμε και ξέρουμε πως οι δημοσιογράφοι μερικές φορές αλλάζουν τα λόγια μας. Γαμ…να συγχαρητήρια, Nicki», είπε η προκλητική σταρ.

Δείτε το βίντεο με την Nicki Minaj να αποκαλεί σκύλα την Miley Cyrus, εδώ.

Διαβάστε γιατί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια, Miley Cyrus.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.