Εκτός Σύριζα και ο Μητρόπουλος; Γιατί τον αφήνουν στα αζήτητα

Γιατί σκέφτονται να αφήσουν εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Μητρόπουλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός λίστας και άρα εκτός ψηφοδελτίων ο μέχρι πρότινος πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Αιτία φαίνεται πως είναι οι εκκρεμείς του υποθέσεις με την Δικαιοσύνη, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατ. ευρώ για την οποία έχει κατηγορηθεί.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος ήταν από τους βουλευτές που δεν είχε ψηφίσει το Μνημόνιο, δηλώνοντας «παρών» κατά την επίμαχη ψηφοφορία, αν και έκτοτε παρέμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ ως «υποστηρικτής της κυβέρνησης», όπως έλεγε.

Όπως μετέδωσε το Mega πάντως, ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος δηλώνει σε συνεργάτες του πως το όποιο πρόβλημα θα ξεπεραστεί τις επόμενες ώρες και θα είναι κανονικά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά στο δελτίο και χαρακτήρισε «αθλιότητες» τις συζητήσεις περί δικαστικής εκκρεμότητάς του. Αποκάλυψε δε ότι ο Αλέξης Τσίπρας τους έχει δηλώσει ρητώς ότι θα είναι ξανά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι δήλωσε «παρών» στην ψηφοφορία για το μνημόνιο.

«Έχω εκλεγεί πρώτος στο υπόλοιπο Αττικής με ρεκόρ ψήφων για όλα τα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά. «Και ήδη έχω ξεκινήσει την προεκλογική μου εκστρατεία».

Διαβάστε ποιο το πρόστιμο-μαμούθ στον Αλέξη Μητρόπουλο για φοροδιαφυγή και ποιος κολλητός του Τσίπρα παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.