Μπαλατσινού με 35χρονο Ανδρέα Παππά μετά τον Κωστόπουλο: Η νύχτα που τους πρόδωσε

Ποια ήταν η νύχτα που πρόδωσε την Τζένη Μπαλατσινού και του Ανδρέα Παππά;

Διαβάστε την ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου:

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά και αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε το γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία, ως γονείς, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας.

Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος».

Με αυτή τη λιτή, αλλά και ουσιαστική ανακοίνωση μέσω του site koolnews.gr στις 5 Ιουλίου του 2014, το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια το χωρισμό του. Πράγματι, ένα χρόνο μετά, διατηρούν, με τον ίδιο ζήλο, ανέπαφα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

Παρέμειναν συνεργάτες στη δουλειά, αλλά και υποδειγματικοί γονείς για τα παιδιά τους. Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Πέτρος, στις συνεντεύξεις τους, μιλούσαν πάντα με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο, δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα και η προσωπική τους ζωή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Όλα αυτά μέχρι την Τετάρτη 19 Αυγούστου.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τηλεφακό και απεικονίζουν την Τζένη Μπαλατσινού σε τρυφερές στιγμές μέσα στη θάλασσα, στην παραλία Λιμάνι Γερανού στην Πάτμο, με τον 35άχρονο Ανδρέα Παππά, αφού δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό You, έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του περιοδικού, η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδευε για το μακρινό Σαν Φρανσίσκο, προκειμένου να βοηθήσει τη μεγάλη της κόρη, Αμαλία, να εγκατασταθεί εκεί, καθώς πέρασε με επιτυχία τις σχετικές εισαγωγικές εξετάσεις στο φημισμένο πανεπιστήμιο Berkley. Η Τζένη ήθελε να βρίσκεται κοντά στην κόρη της σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι διακοπές της στην Πάτμο ξεκίνησαν στις 5 Ιουλίου και διήρκεσαν μέχρι και το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου. Η Πάτμος εδώ και πολλά χρόνια είναι ο αγαπημένος της προορισμός. Βέβαια, οι φετινές της διακοπές δεν έμοιαζαν σε τίποτα με εκείνες των προηγούμενων ετών.

Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΔΩΣΕ»

Άνθρωποι που την είδαν στο νησί υποστηρίζουν πως τις σαράντα μέρες που έμεινε στην Πάτμο (νοίκιαζε σπίτι στη Χώρα, κοντά στο δημαρχείο) προτίμησε να τις περάσει πιο διακριτικά από άλλα καλοκαίρια, αποφεύγοντας τα κοσμικά μέρη.

Στην οργανωμένη, πιο «κοσμική» παραλία του Κάμπου εμφανίστηκε μετρημένες φορές, ενώ επέλεξε την Ψιλή Άμμο και το Λιβάδι Γερανού για τις βουτιές της, που είναι περισσότερο απομονωμένες και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό κυκλοφορούσε και το βράδυ, καθώς στο μπαρ Αστοιβή, που μέχρι πρότινος ήταν το στέκι της και το επισκεπτόταν τακτικά, φέτος πήγε ελάχιστες νύχτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, όσες φορές την είδαν στη Χώρα, ήταν μεν μαζί και ο Ανδρέας Παππάς, αλλά ποτέ οι δυο τους. Συνοδεύονταν πάντα από μεγάλη παρέα και δεν κάθονταν καν δίπλα δίπλα.

Σε μια από τις κοινές τους εμφανίσεις ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης με την παρέα του, ο οποίος έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί.

Η μόνη εξαίρεση ήταν ένα και μόνο βράδυ, που τουρίστες της Πάτμου τους είδαν να κυκλοφορούν μόνοι στη Χώρα, ενώ μετά από ώρα βγήκαν από ένα μπαρ πιασμένοι χέρι-χέρι, δίνοντας για πρώτη φορά την αίσθηση σε όσους τους είδαν πως είναι ζευγάρι. Ποιος είναι όμως, ο 35άχρονος επιχειρηματίας που φαίνεται να της πολιορκεί το ενδιαφέρον και την προσοχή;

ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΤΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Ανδρέας Παππάς τελείωσε το Κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Βοστόνη, όπου σπούδασε για τέσσερα χρόνια οικονομικά και marketing.

Αυτή την περίοδο είναι εξωτερικός συνεργάτης της Θερμοπλαστικής ΑΕΒΕ που εδρεύει στην Καβάλα, ενώ παράλληλα έστησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία. Η γνωριμία τους μετράει περίπου οκτώ μήνες και έγινε μέσω κοινών φίλων στη συμπρωτεύουσα, όπου η Τζένη ταξίδεψε αρκετές φορές φέτος το χειμώνα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello: «Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις τους, ήταν φανερή η χημεία ανάμεσά τους. Εδώ και μήνες, η διακριτικότητα των κινήσεων της Τζένης Μπαλατσινού προστάτευε τη σχέση τους. Μαζί έκαναν ταξίδια στην Αθήνα, αλλά και εκτός Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας εδώ και ένα χρόνο έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι στην Αθήνα, προτού γνωρίσει την Τζένη Μπαλατσινού. Ο γοητευτικός, ψηλός, αρρενωπός άντρας, με το γυμνασμένο κορμί, δείχνει να κερδίζει μέρα με τη μέρα ακόμα μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά της.

Εξάλλου όσοι τον γνώρισαν στην Πάτμο μιλούν για ένα lowprofile άντρα με έμφυτη ευγένεια. Από την άλλη, εκείνη προτιμά να μην κάνει δηλώσεις για την προσωπική της ζωή. Ήταν πάντα διακριτική. Και έτσι παραμένει.

Δείτε μια φωτογραφία από τα τρυφερά τετ α τετ της Τζένης Μπαλατσινού και του Ανδρέα Παππά από την Πάτμο, που δημοσιεύτηκε στο You:

tzenimpalatsinou21

Δείτε τις φωτογραφίες με την Τζένη Μπαλατσινού σε τρυφερά τετ α τετ με 30χρονο μετά τον Κωστόπουλο και ποιος είναι ο 35χρονος Ανδρέας Παππάς που χαίρεται τη Τζένη Μπαλατσινού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.