Μύκονος, Κοκαΐνη: Πώς εμπλέκεται γνωστός Υπουργός και εστεμμένη. Καυτοί διάλογοι

Πώς εμπλέκεται γνωστός Υπουργός και εστεμμένη στο σκάνδαλο με την κοκαΐνη στη Μύκονο;

Σεισμό έχει προκαλέσει, όχι μόνο στο νησί των ανέμων αλλά και στο Πανελλήνιο η υπόθεση του καρτέλ ναρκωτικών, που εμπλέκει βαριά ονόματα.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο Λιμενικός μαζί με τον κολλητό του που σήμερα έχουν τρυφερό «τετ α τετ» με τον ανακριτή διοχέτευαν κοκαΐνη αλλά και βίζιτες σε κροίσους.

Απέναντί τους πέρα από τον ανακριτή θα δουν πολλές σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών αλλά και φωτογραφιών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν… δικαιολογήσουν… υπερκεράσουν.

Από τις πρώτες σελίδες της δικογραφίας για το σκάνδαλο κοκαΐνης στη Μύκονο, ξεχωρίζει το όνομα κορυφαίου πρώην υπουργού για τον οποίο λέει ο συλληφθείς: «Είμαι εδώ με τον …(όνομα υπουργού) ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή και θέλει να μου πάρει μια πίπ@ και να τον π@δήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί», ενώ σε άλλο σημείο ο Λιμενικός ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το χει χάσει ρε. Ήπιαμε μαζί και τώρα είναι έτοιμη. Έλα στην έχω έτοιμη» αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα media.

Οι φράσεις που καταγράφηκαν από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. και περιλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης είναι αποκαλυπτικές: «Όταν έρθουν οι… κοτόπιτες θα σε ειδοποιήσω για τους Άραβες. Θα στείλω και πέντε… γλάστρες για το μπαρ».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι με τη λέξη «κοτόπιτες» εννοούσαν την κοκαΐνη, με τη λέξη «σπανακόπιτες» την κάνναβη και με τη λέξη «μανιταρόπιτες» τα ναρκωτικά κρυσταλλικής μορφής.

Όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο για τη διακίνηση γυναικών χρησιμοποιούσαν τη λέξη «γλάστρα» εννοώντας το μοντέλο που θα έστελναν σε κάποια παρέα… κροίσων σε νυχτερινό μαγαζί, σε πάρτι επιχειρηματιών σε ιδιωτικές βίλες και σε χλιδάτα ξενοδοχεία.

Το κάθε βράδυ κόστιζε στον πελάτη 1.500 ευρώ για την κάθε κοπέλα. Όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες τους, το πελατολόγιό τους περιλάμβανε πολλούς Άραβες που ξόδευαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για λίγες ημέρες διακοπών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε έναν από τους διαλόγους ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος αναφέρεται: «Οι Άραβες ήθελαν τέσσερις… γλάστρες. Πολύ χρήμα. Τις ήθελαν να τις πάρουν στο κλαμπ και μετά στο πάρτυ…».

Σε άλλο απόσπασμα ακούγεται από πελάτη να λέει: «Θέλω Charlie (σ.σ. κοκαΐνη) και πρασινάδα».

Το μέλος του κυκλώματος απαντά: «Είναι καλό, πρώτης τάξεως νιφάδες από Άμστερνταμ». Από τις έρευνες προκύπτει ότι οι δράστες είχαν στενές σχέσεις και επικοινωνία με ιδιοκτήτες γνωστών καταστημάτων στο νησί των ανέμων. Ήταν άλλωστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους κοσμικούς κύκλους. Ενδεικτικό είναι ότι ο ένας από αυτούς –ο 34χρονος- έχει δύο προφίλ στο Facebook με 8.100 φίλους.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις του διαφημίζει μουσικές βραδιές κλαμπ της Μυκόνου, ενώ συνήθιζε να φωτογραφίζεται με καλλίγραμμες γυναίκες σε παραλίες, εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά. Όπως γράφει στο προφίλ του, έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Δημοφιλής ήταν και ο δεύτερος συλληφθείς, ο πρώην λιμενικός, ο οποίος στον δικό του λογαριασμό έχει 1.472 φίλους. Παρουσιάζεται ως πρώην ένστολος και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με τον 34χρονο κατά τις εξόδους τους στο νησί. Πιο χαμηλό προφίλ διατηρούσε ο τρίτος κατηγορούμενος.

Διαβάστε πώς εμπλέκονται μεγάλα ονόματα στα καρτέλ κοκαΐνης της Μυκόνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.