Πανελλήνιες 2015: Ποια γιαγιά από την Πάτρα πέρασε πρώτη σε σχολή Διοίκησης

Ποια είναι η γιαγιά Ελένη Αντωνοπούλου από την Πάτρα που πέρασε πρώτη σε σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Πανελλήνιες 2015;

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση που έρχεται από την Πάτρα με «πρωταγωνίστρια» μία 51χρονη γυναίκα.

Παρά το γεγονός ότι έχει δύο εγγόνια και τρία παιδιά κατάφερε να μπει πρώτη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας στις Πανελλήνιες 2015.

Ο λόγος για την Ελένη Αντωνοπούλου. Οι σπουδές για την ίδια έμοιαζαν με όνειρο, καθώς σταμάτησε νωρίς το σχολείο, αφού παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το tempo24.gr αργότερα και παρότι είχε τρία παιδιά αποφάσισε να συνεχίσει τα μαθήματα, με στόχο να πάρει το απολυτήριο του σχολείου.

Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλή, έχοντας μάλιστα υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα, στο Εσπερινό Λύκειο όπου φοιτούσε. Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να διαβάσει για τις στις Πανελλήνιες 2015. Άλλωστε η στήριξη που είχε από τον σύζυγό της και τα παιδιά της ήταν θερμή.

Έτσι από σήμερα το πρωί η οικογένεια της Ελένης Αντωνοπούλου έχει ως μέλος μια φοιτήτρια 51 ετών με τρία παιδιά και δύο εγγόνια και άπαντες γλεντούν την μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε τα αποτελέσματα των πανελληνίων, Βάσεις 2015, και πώς από πρόσφυγας από την Αφρική πρώτος στις Πανελλήνιες 2015 ο Ζύλιεν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.