Πανούσης παράδοση-παραλαβή: Η μυστηριώδης Σία και οι αιθέριες υπάρξεις [video]

Ποιες οι αιθέριες υπάρξεις που έκλεψαν την παράσταση στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Γιάννη Πανούση;

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι πολλές και αιθέριες υπάρξεις, όπως και η… μυστηριώδης «Σια» στην τελετή παράδοσης και παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Γιάννη Πανούσης υποδέχθηκε το νέο αναπληρωτή υπουργό Αντώνη Μακρυδημήτρη και ευχαρίστησε τους πάντες για την προσφορά τους.

Στην τελετή παράδοσης/παραλαβής παρευρέθησαν όλοι οι αρχηγοί και διευθυντές των σωμάτων ασφαλείας, ενώ δεν έλειψαν και οι αιθέριες υπάρξεις, που απαρτίζουν το Υπουργείο και φυσικά, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μάλιστα ο κ. Πανούσης δεν παρέλειψε να τις ευχαριστήσει για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της θητείας αφού αποτελούσαν το προσωπικό της γραμματείας του.

«Τίποτα το καλό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη συνδρομή της Γραμματείας του Γραφείου μου, της Σίας και των άλλων ας πούμε όμορφων κοριτσιών» πρόσθεσε με χιούμορ κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

Ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης/παραλαβής, και ιδιαίτερα όταν του προσέφερε αναμνηστικό δώρο ο Γ. Γρ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης λέγοντάς του ότι «αποτέλεσε ασπίδα για την Ελληνική Αστυνομία».

Τότε ο κ. Πανούσης σχολίασε: «Την ασπίδα θα την χρειαστώ στην πλάτη, γιατί με χτυπάνε συχνά από πίσω».

Αφού παρέλαβε τα αναμνηστικά δώρα με αίσθηση χιούμορ απευθύνθηκε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., και του ζήτησε να μην συλληφθεί στο μέλλον, σε περίπτωση που ελέγξουν το σπίτι του και βρεθούν τόσα… σπαθιά!

Φεύγοντας είπε, πάλι με πολύ χιούμορ, πως έφτασε η ώρα να κάνει λίγες διακοπές στο Λουτράκι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Γιάννη Πανούση:

Διαβάστε ποια η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, και ποιος ο νέος Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.