Γιώργος Χαϊκάλης: Δείτε τον barman γιο του υφυπουργού. Πόσο μοιάζουν (;)

Δείτε τον γιο του Παύλου Χαϊκάλη.

Ως κωμικός ηθοποιός χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει τη δική του πορεία στον πολιτικό στίβο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι όμως όπως φαίνεται και καλός πατέρας. Πριν λίγα χρόνια είχε μιλήσει για τον γιο του με πολύ όμορφα λόγια. «Ναι, έχω έναν γιο που’ ναι είκοσι ενός. Είναι φοιτητής, υπέροχο παιδί, με δυναμισμό και ευαισθησία και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Δεν τον έχετε δει γιατί δεν “πουλάω” την προσωπική μου ζωή- πόσω μάλλον του παιδιού μου», είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του σε ένθετο εφημερίδας.

Ο γιος του, Γιώργος, είναι πλέον 25 ετών και η εφημερίδα Παραπολιτικά τον εντόπισε. Ο Γιώργος Χαϊκάλης είναι ένας μπάρμαν που πολλοί θα ήθελαν να τους σερβίρει το ποτό τους και να ακούσουν τις ατάκες του.

Πρόκειται για ένα άτομο αεικίνητο, ετοιμόλογο, εργασιομανές, αλλά πάνω απ’ όλα με πηγαίο χιούμορ και ταλέντο στην έκφραση, όπως ακριβώς και ο πατέρας του. Ο 25χρονος σήμερα Γιώργος Χαϊκάλης είναι όπως έχει αναφέρει ο υφυπουργός και το «πιο σημαντικό δημιούργημα της ζωής του»

Πλέον εργάζεται σε μπαρ στο Νέο Ηράκλειο και οι επικοινωνιακές του αρετές, όπως και η εύθυμη διάθεσή του με τα συνεχή πειράγματα και τον αυτοσαρκασμό, τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Δείτε για πρώτη φορά τον Γιώργο Χαϊκάλη:

Δείτε την πληθωρική σύντροφο του Παύλου Χαϊκάλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.