Χαμός και κράξιμο στον λογαριασμό του Τσίπρα: Δείτε τι του λέει ο κόσμος

Διαβάστε τι γράφουν στο λογαριασμό του facebοοk του Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς από χθες η χώρα μπήκε σε νέα προεκλογική περίοδο, με τον Αλέξη Τσίπρα να παραδίδει τη διακυβέρνηση στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, ανανεώνοντας μαζί της το ραντεβού για μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Στο μυαλό του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα παραμείνει η επιστροφή στο Μέγαρο Μαξίμου, ευελπιστώντας ότι θα λάβει στις 20 Σεπτεμβρίου, τη ψήφο εμπιστοσύνης που σπεύδει να ζητήσει από τον ελληνικό λαό.

Μια ψήφος εμπιστοσύνης που αυτή τη φορά είναι απόλυτα βέβαιο ότι οι Έλληνες θα σκεφτούν πολύ καλά που θα την προσφέρουν, αν και τα δεδομένα – κακά τα ψέματα – είναι μετρημένα. Οπως και τα κουκιά!

Ο ελληνικός λαός όμως φαίνεται να είναι πολύ εκνευρισμένος με την αριστερή κυβέρνηση και δεν προσπαθεί να κρύψει την αγανάκτησή του.

Με κάθε ευκαιρία οι χρήστες του Facebook διαμαρτύρονται και κράζουν τον Αλέξη Τσίπρα στο προφίλ του.

Χαμός στο προφίλ του Αλέξη Τσίπρα στο facebοοk.

H κριτική πλέον είναι πάρα πολύ έντονη από τον κόσμο του διαδικτύου. Οι διαχειριστές του προφίλ του Αλέξη Τσίπρα στο facebook δεν προλαβαίνουν να σβήνουν τα δυσμενή και αγανακτησμένα σχόλια.

Διαβάστε κάποια από τα σχόλια στο facebook του Αλέξη Τσίπρα:

“Ενώ εσενα δεν σε στηριζει κανενααα συμφέρον, ε; Όλα τα κανεις από αγαπη προς εμας, ε; Να δω ρε φιλε ΜΙΑ μονο φορα καποιον από το συναφι σας να παραιτηθεί και ας πεθανω. Πρεπει αυτή η καρεκλα να εχει καποια μαγικη σκονη επανω, σκονη αγαπης. Δεν πειραζει αφου δεν αισθάνεστε εσεις ντροπη, αισθανόμαστε εμεις….για εσας.”

“Άχρηστε,απατεώνα,ψεύτη,αλήτα,μαλακά,βρομιάρη που να πας στο διάολο!!!!Μακάρι η μανα σου να σε είχε ρίξει στομ Κεάδα!!!!!!”

“Alexis Tsipras “Οσοι θελουν να πενθήσουν, έχουν το δικαίωμα. Όσοι θέλουν να αποχωρήσουν, έχουν το δικαίωμα. Για τους υπόλοιπους η μάχη συνεχιζεται…” αρχηγέ μου τα είπες όλα….καλό όμως σε αυτή τη μάχη να μοιραστούμε και τα ίδια όπλα”

Δείτε κάποια από τα σχόλια στο facebook του Αλέξη Τσίπρα:

tsipras

Μπείτε εδώ και διαβάστε όλα τα σχόλια στο facebook στο προφίλ του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε ποιο ήταν το σημείωμα που άφησε στη Βασιλική Θάνου, ο Αλέξης Τσίπρας και πώς έγινε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη η νέα υπουργός Τουρισμού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.