Με ιδιωτική μνημονιακή θαλαμηγό ο Τσίπρας στη Μήλο τον Δεκαπενταύγουστο

Πώς πέρασε τις σύντομες διακοπές του στη Μήλο ο Αλέξης Τσίπρας;

Μετά τη μνημονιακή βίλα που έκλεισε ο Τσίπρας για τις διακοπές του, στο φως έρχονται πληροφορίες για τη μετάβαση του στη Μήλο με ιδιωτική θαλαμηγό. Και οι αγωνιστές θέλουν την ανάπαυλα τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο νησί της Μήλου ανήμερα της Παναγίας και αποχώρησε το βράδυ. Λόγω της μικρής παραμονής του δεν μπορούσε να πάρει πλοίο της γραμμής και έτσι αναγκάστηκε να μεταβεί εκεί με ιδιωτική θαλαμηγό.

Ένα μικρό διάλειμμα από τις «καυτές» πολιτικές εξελίξεις μετά τη ψήφιση του νέου Μνημονίου έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο νησί της Μήλου ανήμερα της Παναγίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που από την Τρίτη θα βρίσκεται στο Μαξίμου ξανά για συναντήσει με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, έφθασε το Σάββατο στο νησί με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειας του και από τα δύο του ξαδέλφια.

Όπως αναφέρει το milosvoice.gr, ο Αλέξης Τσίπρας δείπνησε στη Μήλο στο εστιατόριο «Γαλήνη» στην Αγία ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας «Άννας Βλάχου» και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο.

Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών κ.Πολάκης. Αργά το βράδι ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό και αναχώρησε.

Διαβάστε ποια μνημονιακή βίλα έκλεισε ο Τσίπρας για τις διακοπές του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.