Βασιλική Θάνου – Ντένη Μαρκορά: Νινέτα, έγινα πρωθυπουργός! Viral

Δείτε τις φωτογραφίες που έγιναν viral με την Βασιλική Θάνου και την Ντένη Μαρκορά.

Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου έχει εμπνεύσει πολλούς ειδικά στα social media και αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι η στους περισσότερους θυμίζει την θρυλική Ντένη Μαρκορά από τους «Δυο Ξένους».

Μετά από την ορκωμοσία της πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου και της νέας κυβέρνησης έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες φωτογραφίες με τις δυο γυναίκες και απίστευτα σχόλια τα οποία σίγουρα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου που θα γίνουν οι εκλογές θα χτυπήσουν κόκκινο στα social media κάνοντας τα απαραίτητα σχόλια που θα μας χαρίσουν μεγάλες δόσεις γέλιου!

Τι το ‘θελε η Βασιλική Θάνου το άσπρο συνολάκι για την ορκωμοσία της; «Πάρτι» γίνεται στα social media καθώς η υπηρεσιακή πρωθυπουργός θύμισε ακόμα τη θρυλική Ντένη Μαρκορά!

Ξεκαρδιστικά memes έχουν γεμίσει τα social media, που δείχνουν την πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου μαζί με την τηλεοπτική μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου στη σειρά «Δύο Ξένοι» Ντένη Μαρκορά, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν το Μνημόνιο και η Μαρούσκα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν τη Βασιλική Θάνου και την Ντένη Μαρκορά:

Διαβάστε το βιογραφικό και την ηλικία της Βασιλικής Θάνου και τι είπε η Βασική Θάνου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο τηλέφωνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.