Χρήστος Μάστορας όπως… Φουρέιρα: Η κρυφή αλβανική καταγωγή του τραγουδιστή των Μέλισσες

Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του Νάσου Γουμενίδη για την αλβανική καταγωγή του Χρήστου Μάστορα, του γνωστού τραγουδιστή του γκρουπ Μέλισσες.

Ακόμη ένα περιστατικό αλά Φουρέιρα απασχόλησε τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη, ο οποίος αυτήν τη φορά ασχολήθηκε με την… αμαρτωλή καταγωγή του τραγουδιστή των Μέλισσες, Χρήστου Μάστορα.

Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Νάσου Γουμενίδη, ο τραγουδιστής των Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας είναι Αλβανός και, όπως πολλοί συνάδελφοί του, το κρύβει καλά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Lead singer του συγκροτήματος Μέλισσες, που ίσως είναι ο πιο διαβασμένος καλλιτέχνης στον αγγλικό στίχο, είναι Αλβανός. Το δημοσίευμα συνοδεύει επίσης αναλυτικό σχόλιο γύρω από τους λόγους που πολλοί διάσημοι προσπαθούν – επιτυχώς ή μη – να κρύψουν την αλβανική καταγωγή τους.

Μάλιστα, τα στοιχεία του Νάσου Γουμενίδη δεν σταματούν εκεί, αφού ο ίδιος αναφέρει πως η καταγωγή του Χρήστου Μάστορα είναι από το Μπεράτι της Αλβανίας και οι γονείς του, σύμφωνα με την ταυτότητά του, είναι ο Αlfred και η Donika.

Ο Χρήστος Μάστορας των Μέλισσες δεν έχει πάρει θέση για το δημοσίευμα, η απάντηση του όμως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ποια η αλβανική ταυτότητα της Ελένης Φουρέιρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.