Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τρίτη 4 Ιουλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος πού θα καταλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόκτησε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και τότε θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σου. Τις αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, καλό θα ήταν να τις κρατήσεις μακριά σου. Απόψε φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη με την μοναξιά σου, σήμερα η γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό θα θέλξει το άτομο που θα κάνεις σχέση μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος για άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως και υπάρχει το ταίρι που ψάχνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησε τες!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου, και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Φρόντισε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα, βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση μέσω φιλικών σου προσώπων, καθώς μία φιλική γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Εσύ που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσει και σε μια πολύ καλή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους. Μέσα στο μυαλό σου περιδιαβαίνουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, πολλά λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν πολλά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν πια, μπορείς αυτήν περίοδο, που ο κυβερνήτης σου από τον Λέοντα σε ευνοεί, να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν, γι’ αυτό να έχεις υπομονή αυτήν την Τρίτη. Επαγγελματικά, θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσένα που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Σελήνη με τον Ήλιο θα σε ευνοήσει και η γοητεία που θα εκπέμπεις δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα σε προβληματίζει έντονα και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, αν είσαι Υδροχόος, και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι πιο ομαλή. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο, και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!