Βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης: Πού ήταν, ποιος τον απήγαγε

Πού βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»;

Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο βρέθηκε, καλά στην υγεία του, ο 11χρονος Διονύσης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο 11χρονος Διονύσης μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Τμήμα Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ, από άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Τα τελευταία νέα ήθελαν τις έρευνες να επικεντρώνονται σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο, καθώς εκεί φερόταν να βρίσκεται το ζευγάρι που ευθύνεται για την εξαφάνιση του παιδιού. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν είναι γνωστό αν εντοπίστηκε και το ζευγάρι, όμως το θετικό της υπόθεσης είναι ότι βρέθηκε ο μικρός και είναι καλά στην υγεία του.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το θείο του 11χρονος Διονύσης, κ. Οδυσσέα Τ., ο οποίος παραδέχτηκε ότι το παιδί το πήρε κρυφά η θεία του, που ζει στην Αθήνα, η αστυνομία προσανατολιζόταν τόσο στο συγγενικό περιβάλλον όσο και τους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν την τελευταία φορά στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει σημάνει Amber Alert, ενώ επί ποδός βρέθηκε και το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι το ανήλικο παιδί με το θλιμμένο βλέμμα είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς, του, ενώ μια θεία, στην οποία δόθηκε η κηδεμονία του από τις αρμόδιες αρχές, κρίθηκε ακατάλληλη.

Γι’ αυτό το λόγο ο 11χρονος Διονύσης ζούσε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά σε μία αγροτική περιοχή στο χωριό Λευκοχώρι, στη Γαστούνη Ηλείας.

Διαβάστε ποιος ο ρόλος της θείας στην εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση και πώς εξαφάνισε ο παιδοκτόνος Σάββας τη μικρή Άννυ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.