ΑΝΕΛ: Γιατί ο Καμμένος διέγραψε τον Χαϊκάλη από το ψηφοδέλτιο των εκλογών 2015

Γιατί ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Παύλος Χαϊκάλη από το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ;

Την πόρτα εξόδου από το ψηφοδέλτο για τις εκλογές 2015 έδειξε ο Πάνος Καμμένος στον Παύλο Χαϊκάλη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μην έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του βουλευτή του, αναφορικά με την υπόθεση της offshore.

Συνεργάτες του Πάνου Καμμένου παραδέχονται ότι ο Παύλος Χαϊκάλης είχε εξελιχθεί σε «βαρίδι» για το κόμμα και για την προσπάθεια που κάνει για να εισέλθει στη Βουλή.

Εκτιμούν πως, εάν τελικά παρέμενε στις λίστες, τότε η υπόθεσή του θα μονοπωλούσε την επικαιρότητα, επιβαρύνοντας τη θέση του κόμματος.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζει πως, εάν μετά τις εκλογές οι ΑΝΕΛ μπουν στη Βουλή και σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα ο Παύλο Χαϊκάλης αποδείξει την αθωότητά του, τότε ο ίδιος προτίθεται να τον αποκαταστήσει, εννοώντας ότι θα του δώσει κάποια κυβερνητική θέση.

Διαβάστε τι γράφει η εφημερίδα Guardian για τις δημοσκοπήσεις και το αποτέλεσμα στις εκλογές 2015 και πώς βλέπει τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2015 ο ξένος τύπος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.