Ρουα ματ: Ποια ηθοποιός δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Μπρούσκο

Ποια ηθοποιός από το Ρουά ματ δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Μπρούσκο;

Η Μέλανη Στέλιου εντάσσεται στο καστ του «Ρουα ματ» αν και δηλώνει φανατική θαυμάστρια του «Μπρούσκο» από όπου έκανε ένα πέρασμα.

Παρακολουθούσες πέρσι το «Ρουά Ματ»; Ή λόγω της συμμετοχής σου στο δεύτερο κύκλο του «Μπρούσκο» ήσουν κολλημένη εκεί;

«Παρακολουθούσα και τα δύο πέρσι. Όσο μπορούσα φυσικά γιατί έκανα και θέατρο και δεν βόλευαν οι ώρες μερικές φορές. Και φέτος ανυπομονώ να ξεκινήσει και το “Μπρούσκο”»!

Παρόλα αυτά όμως η πρόταση ήρθε από το «Ρουά Ματ»;

Δείτε τη φωτογραφία με την Μέλανη Στέλιου που βλέπει φανατικά Μπρούσκο:
melani steliou

«Ναι. Και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Εκεί υπήρξε η ανάγκη να προστεθεί ένας καινούριος ρόλος στο καστ. Όταν πλέον το έγραψε η Βάνα θεώρησε η ομάδα ότι θα ήμουν η κατάλληλη».

Θες να μας μιλήσεις λίγο για την Ηρώ, την ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Η Ηρώ είναι μια πρόκληση για μένα και την αγάπησα από την πρώτη στιγμή που διάβασα τα πρώτα σενάρια. Είναι μια γυναίκα η οποία έχει περάσει όλη της τη ζωή πηγαίνοντας από μια ερωτική απογοήτευση στην άλλη. Λέει σε κάποια φάση “έφαγα τα νιάτα μου με τους άντρες”. Μετά από την τελευταία της απογοήτευση, τον Μάνο, που τις έχει φάει όλα της τα λεφτά αποφασίζει να αφοσιωθεί στην καριέρα της».

Δεν γίνεται, κάποια θετικά στοιχεία πρέπει να έχει η Ηρώ.

«Βεβαίως κι έχει. Συντηρεί την αδελφή της και τα δύο της ανίψια στην Αθήνα που είναι άνεργα. Αποφασίζει να έρθει στην Κύπρο να δουλέψει και κυρίως να κάνει καριέρα και να πετύχει ως σεφ για να μπει στο μάτι του Μάνου. Τα υπόλοιπα, επί της οθόνης».

Διαβάστε τι θα συμβεί στον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο και γιατί επέβαλλε το ΕΣΡ πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε Μπρούσκο, Καρντάσιανς, Πάνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.