Δημήτρης Καμμένος: Σάλος με τον νέο ακροδεξιό, ομοφοβικό Υφυπουργό Υποδομών. Βιογραφικό

Ποιος είναι ο νέος Υφυπουργός Υποδομών, Δημήτρης Καμμένος;

Σάλο ξεσήκωσε στο Twitter και γενικότερα στα social media η είδηση για την τοποθέτηση στο υπουργείο Υποδομών του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμένου.

Oι Έλληνες χρήστες του κοινωνικού δικτύου θυμήθηκαν τα tweets του βουλευτή πολλά από τα οποία είχαν προκαλέσει σκωπτικά, αλλά και οργισμένα σχόλια για τον αντισημιτισμό και την ομοφοβία τους.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Καμένος διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με του όνομα χρήστη @PORTAPORTA. Ο λογαριασμός αυτός είναι κλειστός από την Τετάρτη το πρωί αλλά πολλοί άλλοι χρήστες έχουν κρατήσει ορισμένα από τα πλέον χαρακτηριστικά tweets του νέου υφυπουργού Υποδομών.

Επισημαίνεται ότι το μένος του Δημήτρη Καμμένου δεν περιοριζόταν μόνο εναντίον των Εβραίων και των ομοφυλοφίλων.

Τον Δεκέμβριο του 2013 αποκαλούσε τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα «εγκληματία». Συγκεκριμένα σχολίαζε: «Ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τον ΓΑΠ. Είναι εγκληματίας. Παρακολουθεί, γνωρίζει 3 χρόνια τι και πώς μας καταστρέφουν και πάει υποψήφιος εκεί…»

Την ίδια χρονιά και ημέρα της επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου έγραφε: «9/11 Και μην ξεχνάτε. Από τις 2.500 Εβραίων που εργαζόταν στους Δίδυμους Πύργους εκείνη την ημέρα δεν πήγε κανένας τους για να εργαστεί», αφήνοντας σαφές υπονοούμενο ότι είχαν σχετική πληροφόρηση.

Όμως ο κ. Καμένος δεν περιοριζόταν να εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τα «εγκλήματα» του πρωθυπουργού ή για την ανίερη πληροφόρηση των Εβραίων εργαζόμενων στους Δίδυμους Πύργους.

Σε πολλά από τα σχόλιά του εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για τους ομοφυλόφιλους τους οποίους χαρακτήριζε συχνά με χυδαίες εκφράσεις. Μάλιστα σε ένα tweet (17 Ιουνίου 2014) εγκαλούσε την Χρυσή Αυγή γιατί δεν παρενέβη «δυναμικά στα ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ μπροστά από την Βουλή».

Ο Δημήτρης Καμμένος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Απριλίου 1966.

Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, στο Τμήμα ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων. Εξειδικεύτηκε στα Οικονομικά και τη Στρατηγική Επικοινωνία στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν και από το γάμο του έχει αποκτήσει μία κόρη. Kατέχει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον Ομιλο Εταιριών Think Bigα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει εκτελεστικός διευθυντής της American Express και έχει συνεργαστεί σε μεγάλα χρηματοδοτικά έργα με διεθνείς τράπεζες.

Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Δεν έχει καμία σχέση με τον Πρόεδρο των ΑνΕλ Πάνο Καμμένο. Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Β’ Πειραιά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δείτε τι έγραφε στο twitter ο νέος Υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος:

Διαβάστε ποια η νέα υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, και ποιος ο «αθόρυβος» επαναστάτης, νέος υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.