Χαμός στην ΕΡΤ: Ο Λεβέντης τα έχωσε στους παρουσιαστές [video]

Γιατί τα έβαλε με τους παρουσιαστές της ΕΡΤ ο Βασίλης Λεβέντης;

Στην ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης όπου άσκησε αυστηρή κριτική on air για τη δημόσια τηλεόραση λέγοντας ότι για πρώτη φορά τον καλούν σε εκπομπή του καναλιού. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε ότι η ΕΡΤ θα ξανακλείσει…

«Πρώτη φορά ήρθα στην ΕΡΤ, το ξέρατε; Μάθετε το… για το πόσο δημοκρατική είναι. Έχω στείλει εξώδικο κατ’ επανάληψη στη διοίκηση και δεν με κάλεσαν. Η δημοκρατία αρχίζει από σήμερα» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Θα κάνω μία πρόβλεψη: Αν συνεχίζει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης θα ξανακλείσει».

«Κάθε μέρα εδώ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, Νέα Δημοκρατία εκεί τελειώνει η Ελλάδα; Σα νέοι άνθρωποι θα πρέπει να θέλετε να διορθωθούν κάποια πράγματα, άσχετα τι λένε τα χείλη σας για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας. Η ΕΡΤ μου ζήτησε να έχω στις 20 του μηνός εδώ από τις 5 το απόγευμα υποψηφίους, μέχρι τότε θα βγάλει κανέναν;» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Εγώ δεν είμαι αντισυστημικός, εγώ είμαι συστημικός, αλλά όχι διεφθαρμένος». Για το τι περιμένει η Ένωση Κεντρώων για τις εκλογές τόνισε: «Έχει ξεκινήσει ένα κύμα λάσπης. Η κακοήθεια είναι προφανής. Όταν οι δημοσκόποι δεν έλεγαν καν αν υπάρχει η Ένωση Κεντρώων, τότε πήραμε 2%, καταλαβαίνετε τι θα γίνει τώρα».

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε: «Δεν θα συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα» όμως «θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης επί την αποδοχή των όρων μας, και δεν θέλω ούτε στα υπουργεία να μπούμε, ούτε διευθυντές οργανισμών, αλλά θα σας ελέγχω κάθε μήνα αν τηρείτε τον λόγο σας».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Βασίλη Λεβέντη στην ΕΡΤ:

Διαβάστε σε ποιους έριξε “χυλόπιτα” ο Λεβέντης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.