Σοκ: Σύζυγος χαμογελαστή με τα παιδιά της δίπλα στο ανοιχτό φέρετρο του άντρα της [φωτο]

Τι έκανε η Εύα Χόλαντ όταν πέθανε ο σύζυγός της, Μάικ Σετλς, και προκάλεσε σάλο;

Ο Μάικ Σετλς ήταν 26 ετών όταν έχασε την άνιση μάχη με τα ναρκωτικά.

«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η ηρωίνη σκοτώνει» λέει αφοπλιστικά η Εύα και φωτογραφίζεται χαμογελαστή με τα παιδιά της δίπλα στο ανοιχτό θέρετρο του συζύγου της.

Η Εύα Χόλαντ, η γυναίκα με την οποία ο Μάικ Σετλς πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής του διάλεξε έναν σοκαριστικό για πολλούς τρόπο για να περάσει το μήνυμα ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν.

Η Εύα ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook με σκοπό όχι να σοκάρει αλλά να αφυπνίσει. Με το σκληρό αυτό τρόπο ήθελε να δείξει πόσο μεγάλη σημασία έχει η απεξάρτηση και πόση δύναμη χρειάζεται ο χρήστης για να βγει νικητής σε αυτή την τόσο δύσκολη μάχη με την ηρωίνη.

«Ξέρω πως πολλοί θα ταραχτούν βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά ο μόνος λόγος που την τράβηξα είναι για να δείξω το αληθινό πρόσωπο της εξάρτησης. Αν δεν διαλέξεις την απεξάρτηση κάθε μέρα της ζωής σου, αυτή θα είναι η κατάληξη. Κανένας γονιός δεν πρέπει να θάβει το παιδί του και κανένα παιδί, όπως τα δικά μου, δεν πρέπει να θάβει τον γονιό του. Αυτό που συνέβη θα μπορούσε να αποτραπεί, αλλά μια λάθος επιλογή κατέστρεψε όλη την οικογένειά του. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η ηρωίνη σκοτώνει. Μπορεί να πιστεύεις ότι αυτό δεν θα συμβεί σε σένα, αλλά μάντεψε, το ίδιο πίστευε και ο Mike» λέει η νεαρή γυναίκα, μεταξύ άλλων, στο Facebook.

Ο Μάικ Σετλς της ήταν καθαρός αλλά ξανακύλησε όταν μετά από έναν πονόδοντο πήρε παυσίπονα που τον οδήγησαν ξανά στον εθισμό.

«Ο πατέρας των παιδιών μου, ο άντρας που αγάπησα από όταν ήμουν παιδί, ένας σπουδαίος γιος και μια σπουδαίο προσωπικότητα έχασε τη μάχη. Ήθελα να μοιραστώ την ιστορία του ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και άλλους» είπε η Εύα Χόλαντ.

Δείτε τη χαμογελαστή Εύα Χόλαντ δίπλα στον νεκρό Μάικ Σετλς:

eva-holand-1

Διαβάστε γιατί έθαψαν με το κινητό της την 59χρονη Λέσι Έμερσον και ποια η μυστήρια φιγούρα που ρίχνει ωμό κρέας σε παιδικούς σταθμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.