Εκπλήξεις στη Λαϊκή Ενότητα: Ποια τα ονόματα του ψηφοδελτίου. Πού θα είναι Ραχήλ και Ζωή

Ποια ονόματα θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας;

Την Τετάρτη ξεκινά επισήμως η συζήτηση για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας, ενώ τα δυνατά “χαρτιά” πέραν του Π. Λαφαζάνη, θεωρούνται η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και ο Μανώλης Γλέζος, που όπως φαίνεται θα συνεργαστεί με το νέο κόμμα καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής φαίνεται πως οδεύει προς την Α΄Αθήνας, ενώ η Ραχήλ Μακρή με την οποία διατηρεί στενές επαφές εκτιμάται πως από την Κοζάνη θα μετακινηθεί στη Β’ Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια θα κατέβει και η Νάντια Βαλαβάνη όπου εκλέγεται τα τελευταία χρόνια.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα είναι υποψήφιος παραδοσιακά στη Β Πειραιά, ενώ δεν έχει ακόμα καταλήξει για τη δεύτερη περιφέρεια που ως αρχηγός κόμματος έχει δικαίωμα να επιλέξει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να είναι τα Χανιά.

Στην Α΄ Πειραιά με τη Λαϊκή Ενότητα θα κατέβει ο Στάθης Λεουτσάκος, ενώ ο Αλέκος Καλύβης θα είναι υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής. Στις περιφέρειες τους θα κατέβουν ως υποψήφιοι της Λαίκής Ενότητας, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο Κωστής Δερμιτζάκης, δηλαδή στο Ηράκλειο και το Λασίθι αντίστοιχα.

Διαβάστε ποιος αποχώρησε από τη Λαϊκή Ενότητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.