Είναι οριστικό: Ο Μάρκος Σεφερλής με νέα εκπομπή. Σε ποιο κανάλι έκπληξη

Σε ποιο κανάλι μετακομίζει ο Μάρκος Σεφερλής; Ποιος παίρνει τη θέση του στο Mega με μία;

Ήταν τέλη Ιουλίου, όταν ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τέλος στα σενάρια, αποχαιρετώντας το «Mega με Μία» οριστικά με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, λοιπόν, μετά την αντικατάστασή του από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, και πάρα τις δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή ότι θέλει να παραμείνει στο σταθμό, ο ίδιος αποφάσισε να αλλάξει οριστικά τηλεοπτική στέγη.

Την είδηση είχε αρχικά «προδώσει» ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Εγώ weekly, Γιάννης Βίτσας, με μια φωτογραφία στα προσωπικά του social media, ωστόσο τίποτα δεν ήταν βέβαιο.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Πέμπτης, η Κλεοπάτρα Πατλάκη με ρεπορτάζ της στο yupiii επιβεβαίωσε ότι τελικά ο Μάρκος Σεφερλής πάει στο Star!

Όπως όλα δείχνουν, ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει μια νέα σατιρική εκπομπή, στο Star που θα δίνει «πάσα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε γιατί στο σφυρί η πολυτελής βίλα του Μάρκου Σεφερλή και δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο που έκαναν οι Ισπανοί για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.