Μύκονος ναρκωτικά: Το προφίλ της… αλανιάρας πρώην εστεμμένης-μοντέλο με κοκαΐνη

Ποιο το προφίλ της πρώην εστεμμένης, που εμπλέκεται στο κύκλωμα βίζιτας-κοκαΐνης στη Μύκονο;

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στη βαρύγδουπη υπόθεση κοκαΐνης-βίζιτας στη Μύκονο, με το νησί να βοά για σχεδόν έναν μήνα.

Ο λόγος της τόσο μεγάλης αναταραχής, που επικρατεί τόσο στο νησί των ανέμων όσο και στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας και μόδας είναι το γεγονός, πως οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ναρκωτικών της Μυκόνου είναι πασίγνωστα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής αλλά κυρίως του μόντελινγκ.

Φαίνεται λοιπόν πως εν μέρει επιβεβαιώνεται ο “άγραφος νόμος” για τον κόσμο της μόδας, καθώς μια πρώην εστεμμένη, εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών-βίζιτας της Μυκόνου. Το εν λόγω μοντέλο μεσουρανούσε στις πασαρέλες και τα περιοδικά τη δεκαετία του 1990 και 2000 και θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως υπεράνω πάσης υποψίας.

Η πρώην εστεμμένημοντέλο και νυν μητέρα δεν συνήθιζε να απασχολεί τα ΜΜΕ με μοναδική εξαίρεση ένα προσωπικό της πρόβλημα, το οποίο είχε γίνει και Νο1 θέμα συζήτησης για αρκετό διάστημα.

Απέχοντας για αρκετά χρόνια από τον χώρο της μόδας, η πρώην εστεμμένη οργάνωσε διάφορα επιχειρηματικά σχέδια, τα οποία ωστόσο, δεν ευοδώθηκαν, γεγονός, που μάλλον την ώθησε στην… εύκολη λύση.

Οι Άραβες πάντως, που κατέκλυσαν τη Μύκονο και πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο των ναρκωτικών, φαίνεται πως προτίμησαν δεόντως την εν λόγω εστεμμένη-μοντέλο για τις υπηρεσίες της. Μάλιστα, σενάρια κάνουν λόγο και για επίσκεψη στο τοπικό νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση της Μυκόνου με τα καρτέλ κοκαΐνης και τα μοντέλα-βίζιτες δεν έχει κλείσει, καθώς πλέον στο επίκεντρο έχουν μπει βαριά ονόματα της πολιτικής, τα οποία και εμπλέκονται στο εν λόγω σκάνδαλο.

Διαβάστε πώς εμπλέκεται βουλευτής της Β Αθηνών στο σκάνδαλο κοκαΐνης της Μυκόνου και πώς γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από όργιο με Άραβες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.