Νατάσα Καραμανλή: Πώς είναι το σώμα της με μαγιό στην παραλία [φωτο]

Πώς είναι είναι το σώμα της Νατάσας Καραμανλή με μαγιό στην παραλία; Δείτε τις φωτογραφίες της Νατάσας Καραμανλή.

Για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους πάντες με τη σιλουέτα της με την εμφάνισή της στην παραλία με μαγιό η Νατάσα Καραμανλή.

Η Νατάσα Καραμανλή Παζαΐτη στα 49 της χρόνια, με καμπύλες που κόβουν την ανάσα και με αγέρωχο κορμί, μπαίνει… εύκολα στην κατηγορία των γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν.

Πέρα από την κομψότητα και την ομορφιά της, η σεμνότητα και η διακριτικότητά της, όπως και η αποδοχή της από τον πολύ κόσμο, είναι μέχρι και σήμερα αδιαμφισβήτητες. Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή απασχόλησε τα media η Νατάσα Καραμανλή, καθώς πολλοί θέλησαν να την παρομοιάσουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα…

Η εμφάνιση και το σπινθηροβόλο βλέμμα της Νατάσας Καραμανλή την έκαναν γοητευτική και ακαταμάχητη ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως άνετα θα μπορούσε να συναγωνιστεί αστέρες του Χόλιγουντ.

Η Νατάσα Καραμανλή, ωστόσο, από το 1998 που παντρεύτηκε τον πρώην πρωθυπουργό, δεν αλλοίωσε την προσωπικότητά της, ούτε έδειξε δείγματα σνομπισμού. Αντιθέτως, προτίμησε το ρόλο της συζύγου και μητέρας χωρίς να εγκαταλείπει, βέβαια, τα ενδιαφέροντά της.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Νατάσα Καραμανλή πηγαίνει βόλτα με τα χαριτωμένα δίδυμα και ασχολείται μαζί τους όσο περισσότερο μπορεί αφού, ως γνωστόν, εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών ως Γενική Χειρουργός, Χειρουργός Μαστού, δίνοντας το δικό της αγώνα στην ενημέρωση και καταπολέμηση του καρκίνου του Μαστού.

Σήμερα, μετά από 17 χρόνια γάμου, μαζί με τον Κώστα Καραμανλή η Νατάσα Καραμανλή καμαρώνουν τα δύο αγγελούδια τους και αποτελούν ένα από τα πιο ήσυχα και αθόρυβα ζευγάρια του πολιτικού στερεώματος. Μαζί τούς αρέσει να βλέπουν παραστάσεις αλλά και να γευματίζουν με φίλους σε παραθαλάσσια ταβερνάκια της Ραφήνας όπου μένουν.

Δείτε τις φωτογραφίες της Νατάσας Καραμανλή με μαγιό:

Διαβάστε το επαγγελματικό προφίλ της Νατάσας Καραμανλή ως χειρούργος και γιατί η Νατάσα Καραμανλή δήλωσε “Τι καλά που δεν έχω πλέον σύζυγο…”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.