Το σόου της Ραχήλ: Αποθέωσε την Κωνσταντοπούλου [φωτο]

Πώς αποθέωσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η Ραχήλ Μακρή; Δείτε τις φωτογραφίες.

Η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ομόνοια, κάτω από την εξέδρα απ’ όπου η πρόεδρος τς Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε την παρθενική προεκλογική της ομιλία στην κεντρική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, και έδωσε το δικό της σόου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΛΑΕ Ραχήλ Μακρή έφτασε από νωρίς στο χώρο, φορώντας τζιν και ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι που έγραφε με κατακόκκινα γράμματα RED carpet («κόκκινο χαλί») με χρυσαφί απόχρωσης στρας.

Εμφανώς χαρούμενη η Ραχήλ Μακρή μοίραζε χαμόγελα, στήθηκε για φωτογραφίες -μεταξύ άλλων και με τον Π. Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ- φώναξε συνθήματα και τραγούδησε. Μαζί με άλλους οπαδούς του κόμματος, μπήκε κάτω από ένα τεράστιο πανό και το σήκωσαν – ένα εθιμοτυπικό που συναντά κανείς κυρίως στα γήπεδα.

Στο τέλος η Ραχήλ Μακρή ανέβηκε και στην εξέδρα, πίσω από τον Π. Λαφαζάνη, και χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους, αγκαλιά με άλλους συνυποψηφίους της, ανεμίζοντας μια πάνινη σημαία με ξύλινο κοντάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Ραχήλ Μακρή που αποθεώνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Δείτε το νέο σποτ της Λαϊκής Ενότητας με την Κωνσταντοπούλου που κάνει πάταγο και πώς η Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε σε Πρετεντέρη, Ευαγγελάτο, Σαράφογλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!