Ένωση Κεντρώων: Ποιοι βουλευτές έφαγαν «πόρτα» από τον Βασίλη Λεβέντη

Ποιοι βουλευτές έφαγαν «πόρτα» από τον Βασίλη Λεβέντη και την Ένωση Κεντρώων;

Πολλά στελέχη κομμάτων, πρώην βουλευτές και πολιτευτές του νομού Αχαϊας, που βλέποντας τη δυναμική που αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, Ένωση Κεντρώων, με ορατό πλέον το ενδεχόμενο εισαγωγής του στη βουλή, διευρύνουν τις τηλεφωνικές τους κλήσεις και πιέσεις ώστε να βρουν στέγη εκεί.

Μάλιστα, αρκετοί ήσαν αυτοί που ζήτησαν από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να τεθούν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαϊα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι Γιάννης Λαϊνιώτης, Γιάγκος Ραυτόπουλος(πρώην υποψήφιοι βουλευτές με τους ΑΝΕΛ), αλλά και ο πρώην βουλευτής του νομού με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υποψήφιος στην Άρτα με τη Νέα Δημοκρατία στις 25 του Γενάρη, Γιώργος Νταβρής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στους ανωτέρω θα πρέπει να προστεθεί και το όνομα ευρέως γνωστού τοπικού στελέχους κόμματος, που έχει εμπειρία στα βουλευτικά έδρανα και η αποκάλυψη του ονόματός του από το PatrasTimes θα προκαλέσει αίσθηση.

Σημειώνουμε πως, ο Βασίλης Λεβέντης, ούτε να ακούσει ήθελε για τέτοιου είδους μεταγραφές, λέγοντας στους στενούς του συνεργάτες στην Αχαϊα, πως θα πορευτεί με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, με τους άριστους και μακριά από πολιτικές και πρόσωπα του χθες.

Διαβάστε την επική γκάφα του Λεβέντη για εκλογές και πόσο παίρνει ο Λεβέντης στη δημοσκόπηση Marc για Εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.