Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Καλά θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου. Κριέ, σου προτείνουμε ένα μοναδικό κόσμημα για να υποδεχτείς το φθινόπωρο.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, δεν προβλέπονται φοβερές αλλαγές και θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά και ρουτίνα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τον κοινό χρόνο που έχεις με τον σύντροφό σου, για να μιλήσετε για ανάλαφρα κι ευχάριστα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν. Μην εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Γήινα χρώματα και μία πέτρα αχάτη που χαρίζει δύναμη, συνθέτουν το ιδανικό κολιέ για το φετινό φθινόπωρο, μόνο για σένα φίλε Ταύρε!

Αισθηματικές προβλέψεις
Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα ότι δεν ασχολείσαι όσο θέλει μαζί του και εσύ θα νιώθεις σαν να σου έχουν βάλει θηλιά στο λαιμό, δεδομένης της συνολικής πίεσης που έχεις και από άλλους τομείς της ζωής σου. Κράτησε αποστάσεις για να μην πεις κουβέντες που δεν πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου, γιατί ο έναστρος ουρανός κρύβει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις. Μην κάνεις καμία υπερβολή, αλλά ούτε και βιαστικές κινήσεις. Σκέψου και μετά πράξε. Κάνε σήμερα δικό σου ένα συκλονιστικό κολιέ από αχάτη, φίλε Δίδυμε, φτιαγμένο ειδικά για σένα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, η καλή σου διάθεση θα σου δώσει σήμερα περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα; Χρησιμοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και για δεδομένα που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Κάνε σήμερα δικό σου ένα υπέροχο βραχιόλι στα αγαπημένα σου χρώματα, φίλε Καρκίνε, που έχει φτιαχτεί για να σου χαρίσει αγάπη και γαλήνη!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, υπάρχουν πράγματα που σε έχουν απογοητεύσει στη σχέση σου, όμως αντί να κρατάς «μούτρα» και να περιμένεις να μαντέψει το ταίρι σου τί έχεις, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις και να πεις όλα όσα σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σου ετοιμάζει πολλές ερωτικές εκπλήξεις, που θα σε ενθουσιάσουν και θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη!

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, αυτό το Σάββατο θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς σε χώρους που μέχρι πρότινος δεν σου επέτρεπε το περιβάλλον σου. Οι προοπτικές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου είναι ευοίωνες και η επιτυχής αποπεράτωση των σχεδίων σου θεωρητικά είναι δεδομένη. Αρκεί να κουνήσεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου…

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Όσο για σένα που κάνεις παρέα με την μοναξιά, με την γοητεία σου θα έλξεις όποιον ή όποια επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων που σε επηρεάζει θετικά. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου. Γήινα χρώματα και μία πέτρα αχάτη που χαρίζει δύναμη, συνθέτουν το ιδανικό κολιέ για το φετινό φθινόπωρο, μόνο για σένα φίλε Παρθένε!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, θα νιώσεις προβληματισμό στα αισθηματικά σου απόψε. Αν καταφέρεις να κουβεντιάσεις σε χαμηλούς τόνους όλα όσα σε προβληματίζουν, τότε θα βρεις μαζί με το ταίρι σου τις ιδανικές λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις. Ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις θα σου ομολογήσει τον έρωτα του…

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τη λογική και προσεχτικούς χειρισμούς, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Προς το βράδυ όμως κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου. Το ροζ είναι το χρώμα σου, φίλε Ζυγέ, για αυτό σου προτείνουμε ένα κολιέ που θα αγαπήσεις! Απόκτησέ το τώρα και αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με θετική ενέργεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, μήπως έφτασε η ώρα να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο ταίρι σου και να κάνεις πράγματα μαζί του; Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και οι δύο. Αν η μοναξιά πλέον σε έχει κουράσει, σήμερα ευνοείσαι για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες δυσεπίλυτες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, καθώς μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός απέναντί του και να μην του γκρινιάζεις επανειλημμένως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Από σήμερα αρχίζει να γίνεται μία οριστική διαγραφή σε όλα τα προβλήματα που στιγμάτιζαν μέχρι τώρα τη σχέση σου και κάνεις μαζί με το ταίρι σου ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Και για τους ελεύθερους Τοξότες, έρχεται επιτέλους η ιδανική στιγμή που θα δεσμευτούν ερωτικά και θα ξεπεράσουν τις κρίσεις ανεξαρτησίας τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου έχετε την υποστήριξη της Σελήνης που κινείται στους φιλικούς σας Διδύμους και μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις για να βρείτε αυτόν ή αυτήν που θέλετε ως ταίρι σας.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων..

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που έχετε και οι δύο στα επαγγελματικά σας έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς, χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!