Το σπριντ του Άδωνι Γεωργιάδη, το κόκκινο φανάρι και η Τροχαία

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επεισοδιακή υποψηφιότητά του για την αρχηγία της ΝΔ;

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το “σπριντ” του Άδωνι Γεωργιάδη για να προλάβει την υποψηφιότητα στη ΝΔ.

Στον «μαραθώνιό» του για να φτάσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού εγκαίρως προκειμένου να καταθέσεις τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Γεωργιάδης έφτασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με μηχανή στα γραφεία της ΝΔ, αποκαλύπτοντας πως αναγκάστηκε να παραβιάσει και φανάρια για να προλάβει την προθεσμία.

Σήμερα το πρωί διευκρίνισε πως «για το κόκκινο φανάρι, επειδή όντως πέρασα ένα, πήρα χθες την Τροχαία, και είπα ότι θέλω να πάω να πληρώσω πρόστιμο, αλλά δεν υπάρχει διαδικασία εάν δεν σε έχουν γράψει».

«Όμως πρέπει να το ξεκαθαρίσω, δεν πρέπει να περνάμε τα κόκκινα φανάρια, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και εγώ που το έκανα, φταίω, είναι σφάλμα δικό μου και θέλω να θεωρηθεί αυτό μου το σφάλμα ως αντιπαράδειγμα», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε ποιος ήταν η τελευταία υπογραφή του Γεωργιάδη που καθυστέρησε την υποψηφιότητα και ποιος ο ύποπτος ρόλος του Παπαμιμίκου στην υποψηφιότητα Γεωργιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.