Ποιοι και γιατί απειλούν τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη. Σάλος

Ποιοι απειλούν τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη;

Φόβους ακόμη και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εκφράζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τις αλλεπάλληλες απειλές που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, συχνά και μέσα από τις φυλακές, ενώ η ίδια διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Espresso η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού διευθυντή της ΓΑΔΑ. Ο λόγος της επίσκεψης βεβαίως και δεν ήταν τυπικός. Η δημοσιογράφος κοινοποίησε τις απειλές που δέχεται εδώ και καιρό για την υπόθεσητου Μάριου Παπαγεωργίου.

Η δημοσιογράφος έδωσε λεπτομερή κατάθεση για όσα συμβαίνουν και κατά πληροφορίες κατέθεσε ποιοι κρύβονται πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησής της για να σταματήσει να ασχολείται με συγκεκριμένες υποθέσεις.

Όπως γράφει η εφημερίδα πριν λίγες μέρες διαπίστωσε ότι οι επιβάτες ενός τζιπ με φιμέ τζάμια παρακολουθούσαν τις κινήσεις της στο σπίτι της. Εκείνη κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ανακάλυψε ότι η πινακίδα ήταν πλαστή.

Μάλιστα τα κρούσματα θορύβησαν τον Alpha που αύξησε τα μέτρα προστασίας της δημοσιογράφου.

Πληροφορίες της εφημερίδας λένε ότι οι απειλές σχετίζονται με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου η οποία συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2012 το Πανελλήνιο και προκαλεί ανατριχίλα μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Η Αγγελική Νικολούλη φέρεται ότι αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως πολλά από τα απειλητικά τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί αφορούν την παρουσία της στην επικείμενη δίκη.

Διαβάστε ποια φωτογραφία πάγωσε τη Νικολούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.