Αγγελική Νικολούλη: Ποιοι απειλούν την ζωή της. Ποια υπόθεση αφορά. Το πιστόλι στον κρόταφο

Ποιοι απειλούν την ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ποια υπόθεση αφορά;

Η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια όμως έχει δηλώσει πολλάκις ότι δεν φοβάται και ότι και ότι εκείνη δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει το έργο της. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι σοβαρά και η Αγγελική Νικολούλη έχει θορυβηθεί.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει αντιληφθεί πως το τελευταίο διάστημα την παρακολουθεί επισταμένα ένα αυτοκίνητο του οποίου κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες και να πάει να το δηλώσει στην Αστυνομία η οποία εξέφρασε τις ανησυχίες της.

Οι απειλές που δέχεται η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται πως έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που είχε προβληθεί μέσα από την εκπομπή «Φως στο τούνελ». Η συγκεκριμένη υπόθεση συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι και σήμερα καθώς δεν έχει βρεθεί η σορός του άτυχου νέου.

Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται η παρουσιάστρια έχουν να κάνουν με την παρουσία της στη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς η Αγγελική Νικολούλη είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, πριν από μερικές έκανε την εμφάνιση του ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου. Εκείνη μόλις τους αντιλήφθηκε συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του αμαξιού και μετά από έρευνα διαπίστωσε πως είναι πλαστή.

Η Αγγελική Νικολούλη την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έδωσε λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, για όλα όσα εκείνα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, μάλιστα αυτά τα συνεχή κρούσματα δεν πέρασαν απαρατήρητα και από την διοίκηση του Alpha με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της.

Διαβάστε τι ανακάλυψε για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Αγγελική Νικολούλη και γιατί θέλει να σταματήσει την εκπομπή της Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.