Γεννήθηκε χωρίς πέος και ισχυρίζεται πως έχει κάνει σeξ με 100 γυναίκες

Ποιος ο άνδρας που γεννήθηκε χωρίς πέος και ισχυρίζεται πως έχει κάνει σeξ με 100 γυναίκες;

Ένας άνδρας που γεννήθηκε χωρίς πέος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σeξ με πάνω από 100 γυναίκες.

Το αμερικανικό δίκτυο TLC έκανε ντοκιμαντέρ τη ζωή του άνδρα από τη Μεγάλη Βρετανία και πριν από την πρεμιέρα, πολλοί αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να έχει κάνει σeξ με πάνω από 100 γυναίκες ενώ δεν έχει πέος.

Ο 40χρονος Άντριου Γουάλντ, ο οποίος γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται εκστροφή της ουροδόχου κύστης, η οποία προκάλεσε την εσωτερική – αντί για την εξωτερική – ανάπτυξη του πέους του, αποκάλυψε επιτέλους την απάντηση σε αυτό και σε άλλα φλέγοντα ερωτήματα στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Ο Άνδρας Χωρίς Πέος» που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Άντριου κατάφερε να κρύψει για ένα χρόνο από την κοπέλα του τη σπάνια πάθηση του. Ο ίδιος γνώρισε την 24χρονη Φαίδα από την Ουγγαρία σε ένα ξενοδοχείο και οι δυο τους έκαναν σχέση εξ αποστάσεως.

Όταν αργότερα η ερωτευμένη γυναίκα άφησε την χώρα της για να μετακομίσει μαζί του, της είπε ότι είχε ένα μικροτσιπ στο νεφρό του για να αντιμετωπίζει τις μολύνσεις και ότι ο γιατρός του απαγόρευε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική επαφή. Τελικά η Φαίδρα έμαθε την αλήθεια από τις εφημερίδες, όταν ο 40χρονος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με φίλους του που μίλησαν στο ντοκιμαντέρ, ο “Άνδρας Χωρίς Πέος» είχε ιδιαίτερο ταλέντο στο να προσελκύει γυναίκες και να τις πείθει να τον ακολουθήσουν στο κρεβάτι.

«Ήξερα τα μυστικά του γυναικείου σώματος, ήξερα τον τρόπο να ερεθίσω το μυαλό τους», αναφέρει ο ίδιος για τις πολυάριθμες εμπειρίες του με γυναίκες. Όσο για το γεγονός ότι καμία από τις ερωμένες του δεν ανακάλυψε το μυστικό του, ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό το οφείλει στην αυτοπεποίθησή του.

«Ήξερα πολύ καλά τι έπρεπε να τους κάνω στο κρεβάτι ώστε να μην πλησιάσουν καν εκείνο το σημείο. Έτσι και αυτές τελείωναν και εγώ ήμουν ευχαριστημένος», λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γουάλντ, μία από τις πιο συνηθισμένες δικαιολογίες στα αναρίθμητα one night stand του με γυναίκες ήταν ότι είχε κάνει χρήση LSD ή ecstasy και επομένως δεν μπορούσε να «λειτουργήσει» κανονικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό δεν ήταν απλώς δικαιολογία καθώς, όπως ομολογεί στο ντοκιμαντέρ, είχε βρει κάποιου είδους παρηγοριά στις καταχρήσεις.

Μετά από 4 δεκαετίες που ζει με αυτή τη σπάνια πάθηση, ο Γουάλντ πρόκειται αποκτήσει ένα καινούργιο πέος με τη βοήθεια της επιστήμης.

Συγκεκριμένα, θα υποβληθεί σε τέσσερις επώδυνες εγχειρίσεις μέσα σε διάστημα 2 ετών, προκειμένου οι γιατροί να δημιουργήσουν ένα καινούργιο – και πλήρως λειτουργικό – πέος με μυικό ιστό από το μπράτσο του.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να συγχωρήσει τον καλό της για τα αναρίθμητα ψέματα που έλεγε για έναν ολόκληρο χρόνο και να σταθεί στο πλάι του στο δύσκολο δρόμο της θεραπείας και της αποκατάστασης, μέχρι να γίνει «ολοκληρωμένος άντρας».

Διαβάστε γιατί συνταξιούχος είχε βάλει στο πέος του πιρούνι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.