Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήθελα γαμπρό τον Τσίπρα. Ας με συγχωρήσει η Περιστέρα»

Τι δήλωσε η ηθοποιός Άννα Βαγενά για τον… γαμπρό της Αλέξη Τσίπρα;

Την αποκάλυψη ότι ονειρευόταν τον Αλέξη Τσίπρα στο πλευρό της κόρης της έκανε η Αννα Βαγενά, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να κάνει το… προξενιό ανάμεσά τους.

Η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε πως όταν γνώρισε τον πρωθυπουργό πριν από χρόνια σκέφτηκε ότι θέλει να τον συστήσει στην κόρη του την Μαρία, γιατί όλες τον ήθελαν για… γιο ή γαμπρό, ενώ έστειλε και ένα απολογητικό μήνυμα στην Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον ξέρω πολλά χρόνια. Τον είχα εντοπίσει από όταν μπήκε επικεφαλής στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων. Από τότε είπα ”αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός”. Και όπως όλες οι γυναίκες, οι μεγάλες που έχουν παιδιά είπα: “Αχ, τι ωραία. Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου”», δήλωσε στα Παραπολιτικά η Άννα Βαγενά.

anna-vagenaΟπως εξομολογήθηκε, τότε δεν γνώριζε τη σχέση του κ. Τσίπρα με την κ. Μπαζιάνα, από την οποία ζήτησε συγνώμη μέσω της συνέντευξης. «Δεν ήξερα ότι το παιδί ήταν δεσμευμένο. Ήθελα να του κάνω προξενιό την κόρη μου. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Αλέξη για γιο ή για γαμπρό. Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, δεν ήξερα ότι είχαν σχέση», πρόσθεσε η Άννα Βαγενά.

Διαβάστε ποιος ο επικός καυγάς Βαγενά-Γρηγοράκου και γιατί πούλησαν το υπερπολυτελές σπίτι τους στο Ψυχικό Βαγενά-Κηλαηδόνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.