Πρόεδρος ΝΔ Κρυφές δημοσκοπήσεις: Αποχωρεί ο Μεϊμαράκης; “Βαγγέλα παραιτήσου, μην ξεφτιλιστείς”

Αίσθηση κάνει άρθρο σε γνωστό νεοδημοκρατικό σάιτ που καλεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να παραιτηθεί από την κούρσα για πρόεδρο της ΝΔ.

Με τις πληροφορίες που θέλουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παίρνει κεφάλι στην κούρσα της διαδοχής να πληθαίνουν, δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εντύπωση προκαλεί ένα άρθρο στη νεοδημοκρατική ιστοσελίδα antinews που ουσιαστικά καλεί τον Μεϊμαράκη να παραιτηθεί, καλώντας τον να μην “εξευτελιστεί”, καθώς οι κρυφές δημοσκοπήσεις για πρόεδρο της ΝΔ τον φέρνουν δεύτερο.

Το άρθρο αφήνει σαφείς αιχμές για τον Μεϊμαράκη, τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Τσίπρα, αλλά και τον Σαμαρά.

Διαβάστε το άρθρο για την παραίτηση Μεϊμαράκη από την κούρσα για πρόεδρος της ΝΔ:

“Τις τελευταίες ημέρες στην πιάτσα ακούγεται ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει να αποχωρήσει από την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ. Παρ’ ότι σε 40 ημέρες οι Νεοδημοκράτες θα εκλέξουν το νέο αρχηγό τους και πιθανότατα νέο πρωθυπουργό, στη Συγγρού κάποιοι ακόμη δε λένε να σοβαρευτούν.

Διότι αν ισχύσει η φήμη και όντως ο Βαγγέλας αναζητά τρόπους ώστε να αποχωρήσει χωρίς να χάσει τη σοβαρότητά του τότε έχουμε να κάνουμε με ένα χαζοχαρούμενο κόμμα που δεν ξέρει τι θέλει.

Από την άλλη, ίσως και να ήταν καλύτερα να γίνει τώρα η αποχώρηση του μεταβατικού με το πρόσχημα της ενότητας της παράταξης, ώστε με
τρεις υποψήφιους και με πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό και από τους τρεις, να αποφασίσει ο λαός της ΝΔ που θέλει να πάει το κόμμα.

Ο Βαγγέλας τίμησε την παράταξη και τιμήθηκε από αυτήν. Δεν μπορεί να θέλει ο ίδιος να φύγει, λίγο πριν από τη σύνταξη, με τον εξευτελισμό μιας δεινής ήττας. Έχασε από τον Τσίπρα κατά κράτος, οδήγησε τη ΝΔ στην υπογραφή ενός μνημονίου χωρίς όρους, με τα χέρια και τα πόδια ψηλά. Έκανε μπάχαλο το κόμμα με τις περίεργες διαδικασίες του ενώ στη Βουλή πότε κρυφογελάει με τον Τσίπρα και πότε το παίζει… πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ενώ στο παρασκήνιο διαρρέει παραπολιτικά κατά του πρώην πρωθυπουργού και βαράει τον Τζιτζικώστα για να πονέσει ο Σαμαράς.

Για να μην πούμε ότι για τον Τσίπρα το είπε αλλά πάει να γίνει δικό του το παρατσούκλι ο «αυτοφωράκιας».

Φαίνεται όμως ότι κρυφές δημοσκοπήσεις και μηνύματα έχουν κάνει τον Μεϊμαράκη να το ξανασκεφτεί και να φύγει από την κούρσα διαδοχής. Πιθανώς να μην είναι αλήθεια και κατά τη γνώμη μας καλά θα κάνει να μείνει για να αποφασίσει ο κόσμος να τελειώνει μια και καλή με το παλιό, με την πολιτική μούχλα και τα τζάκια.

Ωστόσο, πρέπει να πάψουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και οι παρασκηνιακές προσπάθειες να πληγεί ο εκ του Βορρά αντίπαλος. Αν συνεχίσει το περιβάλλον του Μεϊμαράκη να στήνει «παιχνιδάκια» καλό θα είναι να τον αποσύρει τον μουστάκια και όλοι μαζί να πάνε να φάνε κανένα κοψίδι στα Μεσόγεια.

Φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί πως ο Τζιτζικώστας πάει να τους πάρει το μαγαζί που νόμιζαν ότι είναι δικό τους και τους έχει πιάσει πανικός. Η χρησικτησία στα κόμματα, φαίνεται ότι δεν τους είπε κανείς ότι λήγει μετά από χρόνια. Όσο και να μένεις στο μαγαζί χωρίς να ρωτήσεις κανέναν κάποια στιγμή σε κάνουν οι άλλοι πέρα. Η ζωή προχωρά και προσπερνά όσους μένουν στάσιμοι.

Γι’ αυτό Βαγγέλα μας αγαπημένε που μας διασκέδασες τόσο καιρό, αν θέλεις τότε παραιτήσου. Βγες στην πολιτική σύνταξη και μην κάνεις όνειρα για άλλες θέσεις ή για νούμερο 2. Καθαρά αποχώρησε από τη διεκδίκηση για να δείξεις στον κόσμο ότι γίνεται πράξη η ανανέωση που θέλουν όλοι.

Βαγγέλα θυμήσου, το κόμμα δεν είναι μαζί σου, γι’ αυτό άντε παραιτήσου. Για να βοηθήσεις και στην ενότητα.

Και τότε θα γίνει και το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την άλλη αγία οικογένεια της ΝΔ, τους μητσοτακικούς. Ο Κυριάκος μια «χαψιά» θα γίνει.”

Σημειώνεται ότι το antinews παραδοσιακά είναι φίλα προσκείμενο στον Αντώνη Σαμαρά, οπότε ο νοών νοείτο.

Διαβάστε τι λένε οι μυστικές δημοσκοπήσεις για τον πρόεδρο της ΝΔ και ποιοι 95 της ΝΔ δήλωσαν ότι στηρίζουν Απόστολο Τζιτζικώστα για πρόεδρο της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.