Δημοσκόπηση Athens Voice: Ποιον θέλουν αρχηγό της ΝΔ οι πολίτες

Τι δείχνει δημοσκόπηση της Athens Voice για τον αρχηγό της ΝΔ;

Μαζική ήταν η συμμετοχή στη δημοσκόπηση της Athens Voice που ρωτούσε τους αναγνώστες της να δηλώσουν την προτίμησή τους στα πρόσωπα που ακούγονται ως πιο πιθανά για να διεκδικήσουν την προεδρία της ΝΔ.

Στην ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν σχεδόν 30.000 ψηφοφόροι, με το αποτέλεσμα να προκαλεί αν μη τι άλλο έκπληξη.

Πρώτος στις προτιμήσεις των αναγνωστών έρχεται ο Έλληνας Επίτροπος για τη Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος με ποσοστό 19,83% , ενώ έκπληξη προκαλεί η δεύτερη θέση την οποία καταλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με ποσοστό 17,82%.

Τρίτος στις προτιμήσει ς των αναγνωστών έρχεται ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνοντας 13,11% , ενώ τέταρτος πλασαρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 9.54% και πέμπτη με ελάχιστη διαφορά η Όλγα Κεφαλογιάννη με 9,37%. Η Ντόρα Μπακογιάννη λαμβάνει 5,84%.

Σημειώνεται ότι στη δημοσκόπηση δεν είχαν περιληφθεί οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς μέχρι τότε δεν είχαν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να θέσουν υποψηφιότητα.

Διαβάστε ποιοι είναι στα μαχαίρια για την αρχηγία της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.