«Δράκος» των Εξαρχείων: Πώς βίαζε ανενόχλητος τις κοπέλες σε διαμέρισμα στην Ιπποκράτους

Συνελήφθη ο βιαστής που δρούσε ανενόχλητος στα Εξάρχεια.

Με πρόφαση την φθηνή ενοικίαση του διαμερίσματος του 5ου ορόφου στην οδό Ιπποκράτους 112, ο 29χρονος Παλαιστίνιος Χαρούν Αμπού Αρράχ κατάφερνε να κακοποιεί και να βιάζει τα θύματά του.

Ο Χαρούν διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη γειτονιά των Εξαρχείων, έτσι ώστε να μη δημιουργήσει αρνητική εικόνα στους γείτονές του.

Όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, ο «δράκος» ήταν πάντα ευγενικός, χαμογελαστός και πάντα χαιρετούσε τους γείτονές τους.

Η αστυνομία αποκάλυψε πως στο διαμέρισμα της ντροπής είχε κακοποιήσει στις 5 Σεπτεμβρίου μια Ιταλίδα και στις 26 Σεπτεμβρίου μια κοπέλα από την Νορβηγία, τις οποίες αφού τις χτύπησε και τις απείλησε, έπειτα τις βίασε.

«Κάπου κάπου λέγαμε μια καλημέρα δεν ήξερα ότι ήταν Παλαιστίνιος. Πρωί τον έβλεπα συνήθως. Η συμπεριφορά του ήταν καλή», εξομολογείται ο Βλαδίμηρος, γείτονας του 29χρονου.

«Σήμερα το έμαθα ότι βίασε δύο κοπέλες και μπορεί να έχει βιάσει κι άλλες. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έφερνε εδώ πολλές κοπέλες. Είχα ακούσει ότι νοίκιαζε δωμάτια στην πολυκατοικία και τον έβλεπα με διάφορες σακούλες στα χέρια. Μια φορά μάλιστα μια κοπέλα ξανθιά με κοιτούσε περίεργα, τι να πω…» είπε ο ηλικιωμένος βιβλιοπώλης.

Ο «δράκος» των Εξαρχείων, που συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, εκτιμάται πως έχει βιάσει και άλλες γυναίκες πέραν των δύο τουριστριών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και γειτόνων του, o 29χρονος κυκλοφορούσε με ένα άσπρο μηχανάκι τύπου σκούτερ και συνέχεια επισκεπτόταν το διαμέρισμα με διάφορα κορίτσια.

«Μου χαμογέλαγε και με χαιρετούσε. Στην γειτονιά συμπεριφερόταν φυσιολογικά. Τον έβλεπα συχνά με κορίτσια, όμως δεν παρατηρούσα και καλά. Στην γειτονιά γυρνούσε όλες τις ώρες και πηγαινοερχόταν με ένα μικρό άσπρο μηχανάκι. Συνήθως ερχόταν πάνω από τον δρόμο. Δεν ήξερα ότι μένει εδώ στην πολυκατοικία» τονίζει η Βιολέτα, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου που μένει στην ίδια πολυκατοικία.

Ο «δράκος» στις 26 Σεπτεμβρίου στις 3:48 τα ξημερώματα, δηλαδή την ίδια ημέρα που κακοποίησε την άτυχη Νορβηγίδα, ανανέωσε με μια νέα εικόνα το προφίλ του στο Facebook.

Η εικόνα δείχνει τον 29χρονο «δράκο» να φιγουράρει ως κόμικ και να κάθεται σε μια κόκκινη πολυθρόνα με ανοιχτά τα χέρια σαν νικητής και ακριβώς από κάτω του αναγράφει στα αγγλικά τα εξής λόγια «Good morning guys 😉 any questions?».

Διαβάστε πώς βίασαν 16χρονη υπό τις οδηγίες ιερέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.