Θρήνος για τον Γιώργο Χατζηγεωργίου: Σκοτώθηκε επειδή έκανε σούζα για να…

Πώς σκοτώθηκε ο 35χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου;

Στον ένα τροχό προσπαθούσε να προσπεράσει λεωφορείο ο 35χρονος μοτοσικλετιστής που έχασε τη ζωή του στη Λάρνακα.

Στον ένα τροχό της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, προσπαθούσε, σύμφωνα με μαρτυρία, να προσπεράσει, προπορευόμενο λεωφορείο, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, 35 χρόνων από το Παραλίμνι, ο οποίος έχασε τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λάρνακα. Ο Χατζηγεωργίου ήταν νυμφευμένος, με τρία ανήλικα παιδιά.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 03.35 ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, 35 χρόνων από το Παραλίμνι, οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’ στη Λάρνακα με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού στη Λάρνακα.

Παρά τη συμβολή με την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη από την Ορμήδεια, το οποίο προπορευόταν της μοτοσικλέτας και βρισκόταν στη διαδικασία να στρίψει δεξιά προς την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου, «από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Ο κ. Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σύμφωνα με μαρτυρία που υπάρχει, ο 35χρονος επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο λεωφορείο στον ένα τροχό της μοτοσικλέτας, χωρίς να αντιληφθεί τρίτο όχημα που βρισκόταν μπροστά στο λεωφορείο και επιχειρούσε να στρίψει δεξιά σε πάροδο»,

Ο νεαρός κτύπησε με τη μοτοσικλέτα στο αυτοκίνητο της 27χρονης, ενώ το λεωφορείο και το όχημα συγκρούστηκαν, πρόσθεσε.

Στην 27χρονη κοπέλα οδηγό του αυτοκινήτου, η οποία έφερε ζώνη ασφαλείας, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Τόσο το λεωφορείο όσο και το αυτοκίνητο, που οδηγούσε η κοπέλα, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Διαβάστε πώς σκοτώθηκε ο Μπάτμαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.