Ηρακλής: Πώς είναι σήμερα μετά από ανεύρυσμα και 3 εμφράγματα

Πώς είναι σήμερα μετά από ανεύρυσμα και 3 εμφράγματα ο αγαπημένος Ηρακλής;

Έκανε πάταγο με τις ημίγυμνες εμφανίσεις του στην τηλεοπτική σειρά «Ηρακλής», η συμμετοχή του στην οποία έβαλε την απόλυτη σφραγίδα στην καριέρα του ως ηθοποιός.

Ο Κέβιν Σόρμπο είναι σήμετα 57 ετών και συνεχίζει την πορεία του στην υποκριτική λαμβάνοντας μέρος σε πολλές ταινείς και τηλεοπτικές σειρές όπως: The X Files, Lois and Clark: The New Adventures of Superman, Two and a Half Men, The O.C., Andromeda, God’s Not Dead, Kull the Conqueror.

Η απίστευτη ιστορία του για το πως γλίτωσε 18 χρόνια πριν από 3 εμφράγματα και ένα ανεύρισμα αποτελεί παράδειγμα θέλησης.

Το 1997 σε ένα επεισόδιο της σειράς Ηρακλής με τίτλο “Prince Hercules”, γνώρισε την ηθοποιό Σαμ Τζένκινς, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έγινε σύζυγός του ένα χρόνο αργότερα.

Στα τέλη του 1997 ο αγαπημένος Ηρακλής υπέφερε από σοβαρούς πόνους στον ώμο. Η επίσκεψή του σε έναν χειροπράκτη για μασάζ είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει ανεύρυσμα λόγω θρόμβου που δεν γνώριζε ότι έχει στον ώμο του – με κίνδυνο να του ακρωτηριάσουν το χέρι.

Επιβαρύνθηκε σημαντικά η όρασή του, η κίνησή του, απέκτησε ημικρανίες και τελικά έπαθε τρία εμφράγματα. Αν και υπέστη 10% απώλεια όρασης και σοβαρά κινητικά προβλήματα συνέχισε να παίζει στους τελευταίους κύκλους της σειράς Ηρακλής, ενώ έμεινε κρυφή η κατάσταση της υγείας του από το ευρύ κοινό.

Από τότε γύρισε 40 ταινίες και έκανε τρία παιδιά – δύο αγόρια και ένα κορίτσι – με τη σύζυγό του, και όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια όλα αυτά έγιναν με τη βοήθεια του Θεού.

Δείτε τη φωτογραφία πώς είναι σήμερα ο Ηρακλής:

hraklis

Δείτε πώς είναι σήμερα η Άννα Κουρή από τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» και πώς είναι σήμερα στα 59 της η Ισαβέλλα Βλασιάδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.