Στη φόρα το βίντεο του Έλληνα ιερέα Γιώργου Πασσιά με Περουβιανή [video]

Στη δημοσιότητα το βίντεο που τάραξε την αρχιεπισκοπή Νέας Υόρκης και οδήγησε στην παραίτηση τον εμπλεκόμενο ιερέα Γεώργιο Πασσιά.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίμαχο «αμαρτωλό» βίντεο του «άτακτου» Έλληνα ιερέα Γιώργου Πασσιά στις ΗΠΑ.

Ο Γεώργιος Πασσιάς όντας παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών είχε θυελλώδη σχέση με 45χρονη Περουβιανή.

Η σχέση αυτή του στοίχισε την θέση του στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μανχάταν. Μέχρι τώρα είχαν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες από τις «πικάντικες» συνευρέσεις του 67χρονου ιερέα με την Εθέλ Μπουζάλα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή.

Στην ιστοσελίδα της New York Post δημοσιεύτηκε βίντεο από το οπτικοακουστικό υλικό που έστειλε ο απατηθείς σύζυγος της περουβιανής.

Στο βίντεο αυτό, διακρίνεται ο ιερέας να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σeξ με ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη.

Σύμφωνα με την New York Post, ο πατέρας Γεώργιος Πασσιάς ήταν κάποτε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ και προϊστάμενος των ιερέων του συγκεκριμένου δόγματος.

Το σκάνδαλο άρχισε να αποκαλύπτεται μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, όταν το ζευγάρι του είχε εξομολογηθεί την αλήθεια.

Έτσι, ο αρχιερέας είχε αποπέμψει τον πατήρ Γεώργιο από τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δεύτερος αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση του, όταν τα βίντεο εστάλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα New York Post.

Η αντίδραση της αρχιεπισκοπής

Ανακοίνωση για το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ιερατικό προϊστάμενο του Αγίου Σπυρίδωνα Ουάσιγκτον Χάιτς, π. Γεώργιο Πασσιά και την Διευθύντρια του σχολείου της Ενορίας, Έθελ Μπουζάλας, εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Μέσω της ανακοίνωσης, η Αρχιεπισκοπή αναγνωρίζει το “θλιβερό γεγονός”, τονίζει όμως ότι έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε εκκλησιαστικό επίπεδο, αρχικά με την απαλλαγή του ιερέα από τα καθήκοντά του.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι “αναμάρτητος σε αυτήν την Γη ήταν μόνο ο Χριστός”, καλώντας το ποίμνιο της Εκκλησίας της Αμερικής να προσευχηθεί για τα δυο πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο του ιερέα Γεώργιου Πασσιά:

Διαβάστε πώς ιερέας εξαπατούσε ανέργους για εκατομμύρια ευρώ και πώς βίασαν 16χρονη υπό τις οδηγίες ιερέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.