Ράκος ο Τζίμ Κάρεϊ στην κηδεία της πρώην του. Γιατί αυτοκτόνησε [φωτο]

Δείτε τον Τζίμ Κάρεϊ να κρατά συντετριμμένος το φέρετρο της πρώην συντρόφου του.

Στην κηδεία της πρώην συντρόφου του Cathriona White βρέθηκε ο Jim Carrey και συντετριμμένος βοήθησε στη μεταφορά της σωρού της.

jim-carrey-kideia-syntrofosΗ ατμόσφαιρα στην κηδεία της είναι βαριά, με τον εφημέριο του χωριού και τους συγγενείς της κοπέλας στους επικήδειους να τονίζουν πόσο άδικο είναι που την αποχαιρετούν τόσο νωρίς και να μιλούν για την ξεχωριστή Κατριόνα που η κύρια σταθερά στη ζωή της ήταν η αγάπη. «Ηξερε να αγαπά και να αγαπιέται».

Το παρόν στην κηδεία έδωσε και ο Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος έφθασε στην Ιρλανδία με ιδιωτικό τζετ χθες το βράδυ.

Η 30χρονη βρέθηκε νεκρή πριν μερικές ημέρες στο σπίτι της στο Λος Αντζελες, εννιά ημέρες μετά το χωρισμό της από το χολιγουντιανό ηθοποιό. Στο σπίτι βρέθηκαν σημειώματα, μεταξύ των οποιών και ένα στο οποίο ζητούσε από τον χολιγουντιανό ηθοποιό να την συγχωρέσει.

Μακιγιέζ και ηθοποιός είχαν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια, μια σχέση, όμως, με πολλά σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς. Η Κατριόνα είχε κάνει και ένα γάμο με τον 38χρονο καμεραμάν Μάικ Μπέρτον με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση και θα έβαζαν μπροστά και τις τυπικές διαδικασίες του διαζυγίου.

Η Κατριόνα Γουάιτ δήλωνε κορίτσι του μπαμπά και φαίνεται ότι ο θάνατός του πριν τρία χρόνια την είχε συνθλίψει. Η 30χρονη αυτοκτόνησε ανήμερα της τρίτης επετείου από το θάνατο του πατέρα της, ενώ έγινε γνωστό ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά λίγες ημέρες μετά το θάνατό του. Μάλιστα, η νεαρή μακιγιέζ δεν είχε καταφέρει να πάει στην κηδεία του πατέρα της καθώς ήταν παράνομη στις ΗΠΑ και αν πήγαινε στην Ιρλανδία δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στο Λος Αντζελες, γεγονός που της είχε κοστίσει ιδιαίτερα.

Ο ηθοποιός μετά την αυτοκτονία της 30χρονης πρώην συντρόφου δήλωνε συντετριμμένος και έλεγε ότι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει είναι για να αποτίσει φόρο τιμής στην αγαπημένη του Κατριόνα ήταν να ταξιδέψει ως την Ιρλανδία για να αποχαιρετήσει τη γυναίκα που αγάπησε. Μάλιστα, ο ηθοποιός φέρεται να είχε έρθει σε συνεννόηση με την οικογένεια της 30χρονης, με τα αδέλφια της και τη μητέρα της να δίνουν τη συγκατάθεσή τους για να έρθει ο ηθοποιός στην κηδεία. Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάρεϊ είχε συναντηθεί με την αδελφή και τη μητέρα της Κατριόνα πριν μερικές ημέρες στο Λος Αντζελες, όταν οι δυο γυναίκες είχαν έρθει για να παραλάβουν τη σορό της νεαρής.

Διαβάστε ποια η τραγική αυτοκτονία για τον Τζίμ Κάρεϊ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.