Δίχως τσίπα η Ζωή: Ποια γραφεία πρόλαβε να καπαρώσει για την ίδια και την επιτροπή της

Πώς πρόλαβε να καπαρώσει γραφεία στη Βουλή για την επιτροπή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Την τελευταία της κίνηση σχετικά με τα γραφεία έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μία ημέρα πριν «παραδώσει» το προεδρείο της Βουλής.

Με χθεσινή της απόφαση η κ. Κωνσταντοπούλου διαθέτει στις Επιτροπές του άρθρου 98 του Κανονισμού της Βουλής που συστήθηκαν την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο (δηλαδή την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους) έξι γραφεία στο Βουλευτήριο (14, 16, 18, 22, 122 και 123) και ισάριθμα γραφεία στο κτίριο της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως (606, 607, 702-703, 705 και 710).

Ακόμη διέθεσε στον εαυτό της το μισό γραφείο που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως. Είναι το 706, που είναι δίπλα στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας

Ξεχωριστή τιμή για μένα αποτελεί ότι δεν παρέδωσα τα κλειδιά της… Βουλής στους δανειστές, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου υποδεχόμενη τον κ. Βούτση στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, αμέσως μετά την εκλογή του.

Του παρέδωσε στα χέρια, «για να μην παραπέσουν», την έκθεση για τις γερμανικές οφειλές, τις δύο εκθέσεις της επιτροπής για το Χρέος, καθώς και τις εκθέσεις των εξεταστικών επιτροπών για την υπόθεση της Siemens και την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους, προσδοκώ ότι οι εργασίες για τις υποθέσεις αυτές θα ολοκληρωθούν, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε πως θα είναι αρωγός για τα θέματα αυτά, αλλά «δεν θα με βρείτε αρωγό στην προώθηση των μνημονίων. Όλους θα μας κρίνει η Ιστορία».

Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης της απάντησε πως δεν θα ήθελε επί τη ευκαιρία της συνάντησης αυτής να υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση, αν και κατά το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν εκφράσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αντιπαράθεση.

«Όλοι θα κριθούμε πράγματι, πρώτα από τον λαό και μετά από την Ιστορία, κι όπου χρειαστεί, θα βρεθούμε αρωγοί» απάντησε στην κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε ποια τα αιώνια προνόμια της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ποια τα σενάρια για νέο κόμμα Κωνσταντοπούλου-Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.