Μαρία Νταλιάνη: Περίεργες εξελίξεις γύρω από τον θάνατό της. Έγκλημα ή αυτοκτονία;

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη;

Πριν από εφτά ημέρες η μητέρα της Μαρίας Νταλιάνη, Νίνα, έμελλε να δει για τελευταία φορά ζωντανή την κόρη της όταν στις 30 Σεπτεμβρίου δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το σώμα της άτυχης Μαρίας Νταλιάνη, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη αλλά και τα πολλαπλά κατάγματα μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κρύβουν τις απαντήσεις που καλούνται να δώσουν έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, οι διωκτικές αρχές. Το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά θα βοηθήσει περαιτέρω τις έρευνες της αστυνομίας.

Στο σπίτι της άτυχης κοπέλας δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας ούτε ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης της κλειδαριάς, από το κλιμάκιο της αστυνομίας.

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας, Μαρίας Νταλιάνη είναι πολλά και ακόμα παραμένουν αναπάντητα με την αστυνομία να επιχειρεί να λύσει το μυστήριο γύρω από το θάνατο της.

Γιατί ο πατριός της 21χρονης, μιλάει για εγκληματική πράξη, ζητώντας τη σύλληψη του δολοφόνου;

Πράγματι το σώμα της άτυχης κοπέλας βρισκόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες στο φωταγωγό ή ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο πατριός της Μάρκος, ότι «κάθε μέρα κοιτούσαμε με τη γυναίκα μου ακόμα και στο φωταγωγό, αλλά η Μαρία δεν βρισκόταν εκεί».

Οι γείτονες δεν αντελήφθησαν τίποτα ή αποφάσισαν να σιωπήσουν όπως στην περίπτωση της μικρής Άννυ;

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φωταγωγό και σε προχωρημένη σήψη από έναν γείτονα έπειτα από παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Την ώρα του θανάτου ήταν ξυπόλητη, φορούσε το νυχτικό της ενώ δίπλα από το σώμα της βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον πατριό της Μαρίας, ο ίδιος ενημερώθηκε από έναν γείτονα ο οποίος τον επισκέφτηκε στο καφενείο όπου εργαζόταν και του ζήτησε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι.

«Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι κακό συνέβη στη Μαρία αφού την αναζητούσαμε από την περασμένη εβδομάδα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου»,με αυτή τη φράση ο ίδιος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θάνατό της να το πει στην Αστυνομία.

«Όλες τις ημέρες, μαζί με τη γυναίκα μου, κοιτάγαμε στο φωταγωγό και δεν βλέπαμε τίποτα, πώς βρέθηκε εκεί ξαφνικά;» αναρωτιέται ο ίδιος που ζούσε με τη σύζυγό του στο ίδιο διαμέρισμα με την άτυχη φοιτήτρια.

«Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει εμφανώς ταραγμένος.

Τον τελευταίο καιρό η Μαρία Νταλιάνη έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: Είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Μάλιστα, τους τελευταίους δύο μήνες είχε κλειστεί πολύ στον εαυτό της και είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά, λένε στο protothema.gr άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με έναν 23χρονο από τον οποίο χώρισε πρόσφατα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πόσο την επηρέασε αυτός ο χωρισμός. Η Μαρία σπούδαζε νηπιαγωγός, ένα επάγγελμα που είχε αποφασίσει να ακολουθήσει πριν ακόμα ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου, όπως έλεγε στις φίλες της.

Διαβάστε πώς βρέθηκε νεκρή η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.