Στο κινητό το μυστικό της Μαρίας Νταλιάνη: “Στο ένα χέρι κρατούσε…”

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Μαρίας Νταλιάνη;

Σε ένα πρωτοφανές θρίλερ για γερά νεύρα και απρόβλεπτο φινάλε εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη.

Οι αποκαλύψεις που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr κόβουν την ανάσα και προκαλούν επιπλέον ερωτηματικά .

Από την ημέρα που εξαφανίστηκε η όμορφη Μαρία Νταλιάνη, μέχρι και τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε στο Παγκράτι, όλοι προσπαθούν να λύσουν το γόρδιο δεσμό και να φτάσουν στην άκρη του μυστηρίου. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, βρέθηκε από έναν ένοικο της πολυκατοικίας, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Κι αν τα περισσότερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, το σημείο του ακάλυπτου που εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του κοριτσιού εγείρει σωρεία ερωτημάτων. «Η κόρη μου βρέθηκε κάτω από ένα μικρό υπόστεγο που βρίσκεται στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας», λέει στο protothema.gr ο πατριός του κοριτσιού Μάρκος και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «στα χέρια της κρατούσε το κινητό της τηλέφωνο και μία μπομπονιέρα. Φορούσε το ίδιο νυχτικό με αυτό που φορούσε όταν την είδαμε για τελευταία φορά το πρωινό της 30ης Σεπτεμβρίου».

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η Μαρία Νταλιάνη φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το παράθυρο της κοινόχρηστης σκάλας του τετάρτου ορόφου, που οδηγούσε στο διαμέρισμα της οικογένειας της. Αν ισχύει αυτό, τότε κατά την πτώση της γιατί δεν έσπασε το σκεπαστό του υπόστεγου ή δεν εντοπίστηκε πάνω σε αυτο; Αντιθέτως ο ένοικος της πολυκατοικίας την αντίκρισε να κείτεται νεκρή σε ένα σημείο κάτω από αυτό. Τη λύση θα τη δώσουν οι διωκτικές αρχές που ερευνούν ενδελεχώς την υπόθεση.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε από τους οικείους της η εξαφάνισή της, οι αστυνομικές αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην οικογένεια της οι άνδρες της ΕΛΑΣ, που έχουν επιφορτιστεί με την υπόθεση, η Μαρία Νταλιάνη ενεργοποίησε την τηλεφωνική της συσκευή μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της. Το τηλέφωνό της παρέμεινε ανοιχτό το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου για τρία δευτερόλεπτα και μετά απενεργοποιήθηκε. Το στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε από κεραία στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοπέλα κινούνταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διέμενε. Το ηθικό των γονιών προσωρινά αναθάρρησε, καθώς είχαν πλέον σημάδια ότι οι κόρης τους ήταν ζωντανή. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και τις επόμενες ημέρες, καθώς η τηλεφωνική της συσκευή παρέμεινε συνεχώς απενεργοποιημένη, βυθίζοντας στην αγωνία τους συγγενείς και τους φίλους της.

Οι γονείς τους όπως ιο ίδιοι δηλώνουν, έβλεπαν τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνιση της Μαρίας Νταλιάνη την κόρη τους προβληματισμένη και στενοχωρημένη, αποδίδοντας το γεγονός αυτό στη σχέση της με τον φίλο της. «Όταν είχαμε μιλήσει με τον Κεβιν για τον δεσμό του με τη Μαρία, ήταν θετικός. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, άρχισε να απομακρύνεται. Μάλιστα μού είχε πει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί μια κουτσή (αναφερόμενος στο κινητικό πρόβλημα που είχε η Μαρία). Όταν τού είπα για την εξαφάνιση της Μαρίας, μού είπε να μην ανησυχώ, ενώ όταν επικοινώνησα με τους γονείς του, μού είπαν ότι δεν είναι ενημερωμένοι για το περιστατικό. Τις τελευταίες ημέρες ο Κεβιν έχει εξαφανιστεί και δεν μπορούμε να τον βρούμε πουθενά».

Παρόλα τα προβλήματα που είχε με τη σχέση της η Μαρία Νταλιάνη, όπως λένε οι δικοί της, δεν είχε προστριβές και γκρίνιες με την οικογένειά της. Μάλιστα στις 28 Σεπτεμβρίου βρέθηκε σε αγώνα kick boxing, στον οποίο συμμετείχε ο μικρότερος αδερφός της ο Άντρεας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του μεταλλίου του.

Από χθες το απόγευμα το σπίτι της οικογένειας στο Παγκράτι είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να συλλυπηθούν. Δεκάδες φίλοι και συγγενείς πέρασαν σήμερα το πρωί αφήνοντας ένα λουλούδι στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στο κρεβάτι της αδικοχαμένης κοπέλας, ενώ τα δάκρυα από τη μητέρα της και τα αδέρφια της δεν έχουν στερέψει ούτε λεπτό από τα ματιά τους.

Διαβάστε ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.