Μαρία Νταλιάνη: Το πρόβλημα εκ γεννετής που δεν μπόρεσαν να λύσουν οι γονείς

Ποιο το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαρίας Νταλιάνη;

Ένα παιδί που αντιμετώπιζε πρόβλημα απ’ όταν γεννήθηκε και παρά τις προσπάθειες των γονιών της δεν μπόρεσε ποτέ να το ξεπεράσει φαίνεται πως ήταν η Μαρία Νταλιάνη. Η πανέμορφη κοπέλα που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τελικά δεν μπόρεσε να βρει τη λύση μέσα της.

Για την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία είναι δεδομένα. Πρόκειται για αυτοκτονία και στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχουν για την αστυνομία υπαίτιοι. Οι αστυνομικοί ωστόσο ερευνούν όπως είναι υποχρεωμένοι, κάθε ενδεχόμενο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr σε επίσημα έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται λόγος για ψυχολογικό πρόβλημα του κοριτσιού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη ενός σοβαρού κινητικού προβλήματος απ’ την ώρα που το κορίτσι γεννήθηκε και το οποίο παρά τις δαπανηρές προσπάθειες των γονιών της δεν μπόρεσε να διορθωθεί πλήρως. Φαίνεται πως η Μαρία Νταλιάνη για χρόνια υπέφερε σε ψυχολογικό επίπεδο απ’ την ιδιαιτερότητα αυτή που είχε στο περπάτημα.

Τον τελευταίο καιρό, όπως κατέθεσαν οι φίλες της στους αστυνομικούς, το πανέμορφο κορίτσι είχε κλειστεί στον εαυτό της. Έλεγε μάλιστα στις φίλες της και τη εξαδέλφη της ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα, να πάει πίσω στην Αλβανία και να ζητήσει τη βοήθεια ψυχιάτρου. Παρά τις προσπάθειες των δικών της ανθρώπων δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση.

Δυστυχώς, σύμφωνα πάντα με στοιχεία απ’ το περιβάλλον της στην όλη κατάσταση ήρθε να προστεθεί και ο χωρισμός της. Όπως είπε ο νεαρός με τον οποίο η Μαρία Νταλιάνη διατηρούσε σχέση ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είχε προσπαθήσει να απομακρυνθεί από κοντά της. Τον Ιούνιο ο νεαρός έφυγε για να δουλέψει στην Κρήτη και πίστεψε ότι η απομάκρυνση θα βοηθούσε τη νεαρή να πάρει απόφαση πως πλέον είχαν χωρίσει.

Φαίνεται όμως ότι το κορίτσι δεν είχε ψυχολογικά αποθέματα. Όπως είπαν στους αστυνομικούς οι φίλες και η εξαδέλφη της τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει. Ήταν μόνιμα θλιμμένη είχε κλειστεί στον εαυτό της και έκλαιγε συνέχεια.

Διαβάστε ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη Μαρία Νταλιάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.